joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăEVENTSConcerteFormatia Taylor lanseaza primul album discografic, "Dincolo de masti". Va asteptam la...

  Formatia Taylor lanseaza primul album discografic, „Dincolo de masti”. Va asteptam la concert!

  Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.

  Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești. Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean,

  Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B).

  În anul 2020 Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor.

  Albumul „Dincolo de măști” e unul conceptual, un album in care toate cantecele spun impreuna urmatoarea poveste :
  „Adevărul zăcea bolnav într-o rezervă de spital până când un medic de gardă l-a trezit şi i-a spus „OPERAŢIA S-A TERMINAT, totul e bine acum, dar mai uşor cu CAII APOCALIPSEI!”.
  Când îşi reveni, plecă să-şi vadă vechiul oraş… CE AMĂGIRE! Totul era schimbat, ca şi când ar fi greşit trenul, oraşul, timpul, etc.

  Îşi aminti de ideile unui vechi prieten cunoscut ca PROFETUL – mare vizionar care se gândea cum ar fi de s-ar opri timpul şi s-ar pune pe PICTAT ÎNTREG ORAŞUL în toiul nopţii. De unde… Aşteptând o SURPRIZĂ, constată cum începu să PLOUĂ.

  Îşi aminti ce FURTUNĂ se făcuse între el şi cea pe care-o iubea – o infirmieră care a insistat să fie readus la viaţă. Atunci, într-un moment de luciditate, se hotărî:
  „Trebuie să fac ceva SĂ POT SĂ TRĂIESC în acest oraş de MĂŞTI, indiferent cine-ar fi VINOVAT. Poate va fi la fel de greu ca un JOC DE NOROC, dar oraşul trebuie să-şi DEA MASCA JOS întru adevăr!”Componența Taylor:

  Codrut Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producator (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Pasăarea Rock).

  Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)
  Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)
  Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)
  Alexia Stefan & Bianca Stefan – backing vocals.

  Nu uitati: Vineri, 04 martie 2022, de la ora 19:00, ne vedem cu trupa Taylor la lansarea noului album „Dincolo de măști”, la The Pub Universitatii!

   Bilete online pe AmBilet.ro aici:https://www.ambilet.ro/tc-events/taylor-lansare-album/

  Va asteptam la concert.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente