Connect with us

A-Z NEWS

Formatul ,,Miss fata de la ţară” a primit viză de SUA

Published

on

Reclame

Formatul TV ,,Miss fata de la tara”, difuzat de Prima TV, va fi lansat la Miami, la NATPE – unul dintre cele mai importante targuri de televiziune din lume – de Tim Crescenti, unul dintre cei mai influenti distribuitori de formate din SUA.

Emisiunea a fost lansata in Romania in septembrie anul trecut si a avut-o drept gazda pe Andreea Raicu.

,,Am ales sa difuzam ,,Miss fata de la tara” pentru ca este un show care vorbeste despre frumusetea nefabricata. Ne place sa oferim telespectatorilor lucruri noi, iar “Miss fata de la tara” este un format inovator, care s-a dovedit a fi un succes”, spune Ana Maria Bazga, Head of Local Production – Prima TV.

,,Ideea showului a pornit din dorinta de a prezenta frumusetea spatiului rural prin intermediul vedetelor si de a acorda o sansa fetelor de la tara. “Miss fata de la tara” nu este neaparat un concurs de miss, ci mai degraba un makeover. Prin acest show incercam sa o gasim pe Cenusareasa zilelor noastre”, marturiseste Marius Toader, director de creatie – Media Factory, casa de productie a reality – showului.

Formatul „Miss fata de la ţară” presupune cautarea unor frumuseti din zonele rurale, care sunt aduse de pe ulitele satului sub reflectoarele podiumurilor din Capitala. Fetele selectate din sate intra apoi în cantonament si sunt supuse unor probe, pentru ca in final sa se desemneze castigatoare titlului de “Miss fata de la tara”.
DSLaboratories.ro

In aceasta primavara, Prima TV va lansa cel de-al doilea sezon “Miss fata de la tara”.

Acesta nu este prima recunoastere a succesului programelor Prima TV. Remarcandu-se prin inovatie si originalitate, postul nu s-a temut niciodata sa prezinte telespectatorilor sai programe noi sau tabu, precum „Big Brother”, cel mai mare reality-show al tuturor timpurilor.

De altfel, Prima TV este postul care a adus conceptul de reality-show in peisajul media romanesc difuzand emisiuni de succes precum “Schimb de mame”, cel mai urmarit reality show al momentului, “Supernanny” sau “Cireasa de pe tort”.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending