Connect with us

Sport

Formula 1: Dublă Red Bull, Vettel învingător în Marele Premiu al Malayeziei, urmat de Webber şi Hamilton

Published

on

Triplul campion mondial en-titre, germanul Sebastian Vettel (Red Bull), a câştigat duminică Marele Premiu al Malayeziei de Formula 1, dubla Red Bull fiind completată de australianul Mark Webber, în timp ce britanicul Lewis Hamilton, acum la Mercedes, a urcat pe treapta a treia a podiumului, în timp ce spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) a greşit în primul tur, fiind nevoit să abandoneze la intrarea în cel de-al doilea.

Pe cei 310,408 km ai cursei (56 de ture, pentru un circuit, la Sepang, de 5.543 m), Vettel a fost cronometrat în 1h38’56″681/1000, Webber a venit al doilea la 4″298/1000, Hamilton, al treilea, la 12″181/1000, în timp ce pe locul 4 s-a situat al doilea monoplas al Mercedes, germanul Nico Rosberg respectând ordinele de echipă, deşi a dat destule semne că poate depăşi vedeta nou-venită, Hamilton.

Sosit pe locul 5, deşi a făcut 4 treceri pe la boxe, în loc de 3 cum era stabilit şi cum au făcut majoritatea piloţilor, brazilianul Felipe Massa a demonstrat fiabilitatea maşinii de anul acesta a scuderiei Ferrari, mărind regretele faţă de abandonul prematur al lui Alonso.

AGERPRES

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending