Connect with us

AUDIENȚE TV

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola, la Antena 1

Marele Premiu al Pricipatului Monaco se vede în direct la Antena 1, duminică, de la 15.45

Published

on

FOTO ANTENA 1
Reclame

Formula 1 s-a întors în Europa în acest weekend, iar Camelia Bălţoi, alături de echipa Antena Sport, a trăit live experienţa de pe circuitul italian. Marele Premiu de la Imola, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă. După un final de cursă intens, Max Verstappen a ocupat prima poziţie a podiumului, fiind urmat de Lando Norris şi Charles Leclerc.

Cel mai spectaculos sezon din istoria Formula 1, transmis în direct de staţiile Antena a revenit în acest weekend în Europa cu Marele Premiu de la Imola. Românii au urmărit în număr foarte mare cursa de pe circuitul italian, aceasta impunându-se ca lider de audienţă. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 15.35 – 17.49, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat 2.1 puncte de rating şi 12.7% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 1.8 puncte de rating şi 10.7% cota de piaţă.

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite live calificările Marelui Premiu al Principatului Monaco, sâmbătă, de la ora 16.45, iar cursa va putea fi urmărită duminică, de la ora 15.45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Antrenamentele pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY.

 Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY.  Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban
Perioada 19 mai 2024
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending