Connect with us
Reclame

Cel mai mare concert din România în 2016 va avea loc sâmbătă, 21 mai, în Piața Constituției începând cu ora 14:00. Peste 50 de artiști și nume mari din muzica românească vor urca pe scena Forza ZU. Aceasta este a șasea ediție a spectacolului fenomen organizat de Radio ZU, cel mai ascultat post de radio din capitală.

Forza ZU a bucurat sute de mii de oameni în Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Sibiu.

De data aceasta este rândul bucureștenilor să primească show-ul pe care îl merită. Buzdugan și Morar, gazdele evenimentului, îi vor invita pe rând pe scenă pe: B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams, Delia, Deepcentral, Inna, 3 Sud Est, Lidia Buble, Smiley, DOC, Antonia, Alex Velea, Alina Eremia, Andra, Grasu XXL, Guess Who, Holograf, Cristi Minculescu & Iris, Zdob și Zdub, Adrian Daminescu, Voltaj, Horia Brenciu & HB Orchestra, Mihail, Florin Chilian, Nicole Cherry, Amira, Adrian Sînă, Sandra N, Naguale, Randi, JO, RACLA, Anda Adam, Nicoleta Nucă, Adda, Cabron, Ruby, Dorian Popa, What’s Up, Shift, Connect-R, Lora, Peter Pop, Raluka, Ami, Uddi, Havana, Fly Project, Vescan, Florin Ristei, Speak.

De warm-up sunt responsabili MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K. Sute de mii de watti de sunet și lumini au fost pregătite pentru a oferi publicului o experiență de neuitat. Cei prezenți vor putea cânta cu maxim de entuziasm refrenele preferate pentru că versurile pieselor vor fi afișate pe ecranele scenei. Aceasta are o deschidere totală de 84 de metri și o înălțime de 12 metri. Peste 20 de tiruri au transportat sutele de tone de echipament necesar pentru amenajarea scenei.

 

Intrarea la concert este liberă, iar programul este următorul:

13:30 – este permis accesul în zona de concert
14:00 – ROCKSTAR Energy Drink prezintă FLYING ROCKSTAR ENERGY TOUR, un show senzațional de acrobații pe motoare.

16:00 – Warm-up cu MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K

16:30 – Buzdugan și Morar dau startul pentru Forza ZU 2016

 

Cei care nu pot ajunge la concert îl pot urmări în direct la Radio ZU (de la 16:00), ZU TV (de la 15:00), pe www.antenaplay.ro (de la 14:00) și pe www.radiozu.ro (de la 14:00, fără pauze publicitare).

 

Detalii despre acces in zona Piata Constitutiei pe urmatoarea pagina: 

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending