Cel mai mare concert din Romania, FORZA ZU 2016, la Bucuresti! - Pagina 2 din 2 - SURVIVIOR ROMÂNIA MOMENTE IMPORTANTE
Connect with us

Pentru o desfășurare cât mai bună a evenimentului, la fața locului vor fi prezenți sute de polițiști, jandarmi și angajați ai firmelor de pază și protecție. Vor fi patru puncte de prim ajutor și ambulanțe gata să intervină în caz de nevoie. Există opt puncte de vânzare de unde vor putea fi cumpărate apă și băuturi. Diana Sarca, purtător de cuvânt pentru Poliția Capitalei, recomandă ca participanții să ajungă cât mai devreme în Piața Constituției, iar părinții care vin cu copii mici să fie foarte atenți la ei, deoarece publicul se anunță a fi numeros.

Poliția Rutieră a anunțat următoarele modificări în ceea ce privește circulația în zilele următoare. S-a închide accesul rutier pe Bulevardul Unirii, ambele sensuri, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii, şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite. Rute ocolitoare: Calea Rahovei – Str. C-tin Istrati – Bd. Mărăşeşti – Splaiul Unirii – Splaiul Independenţei – Calea Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – Piaţa Unirii – Bd. Carol – Calea Moşilor – Sf. Vineri – Bd. Unirii. Restricțiile sunt valabile din ziua evenimentului, de sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, până duminică dimineață, la ora 6:00.

Pentru siguranța oamenilor din public, aceștia sunt rugați să nu intre în zona de concert cu recipiente metalice sau de sticlă (cutii, conserve, spray-uri, sticle etc.), artificii de orice fel, bagaje voluminoase, obiecte contondente sau obiecte ce pot fi considerate arme. Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul în zona de eveniment persoanelor care dețin astfel de obiecte, celor cu un comportament agresiv sau neadecvat și în cazul depășirii capacității zonei destinate publicului.

Hai și tu la #ForzaZU! Artiștii momentului vor fi toți acolo, pe scena celui mai mare concert din România. București, facem istorie!

forza map pompieri1

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending