Forza ZU: Peste 13.000 de oameni s-au strâns în Piața Sfatului la karaoke (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Forza ZU: Peste 13.000 de oameni s-au strâns în Piața Sfatului la karaoke (galerie foto)

Published

on

Contrar oricărei superstiții, ziua de vineri, 13 mai s-a dovedit a fi perfectă pentru Forza ZU – cel mai mare karaoke în aer liber din România. Radio ZU și-a propus astfel să intre în istorie. Și a reușit.

 

În Piața Sfatului din Brașov peste 13.000 de oameni au cântat alături de cei mai îndrăgiți artiști români si au strigat în cor „ZU Will Rock You!”.

Piața Sfatului a început să se umple în timpul probelor de sunet. Până la final s-a dovedit neîncăpătoare. Conform autorităților din Brașov, peste 13.000 de oameni au făcut istorie alături de Radio ZU. Veselia a început încă din timpul încălzirii. Adi Mihăilă și DJ Robert Georgescu au pus publicul în mișcare și au făcut o „repetiție” pe mai multe refrene cunoscute de către toți zurliii prezenți.

Amfitrionii serii, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, au intrat în scenă acompaniați de ropotele de aplauze ale publicului. Între timp, Brigada Sexy și o parte din echipa ZU au pornit în mulțime cu microfoanele pentru karaoke. Pe rând, Piața Sfatului a fost luată cu asalt de Hi-Q, DJ Project, Andreea Bănică, Connect-R, Mandinga, Smiley și Voltaj.

Mai mult, organizatorii au pregătit o surpriză pentru toți oamenii prezenți. Din mulțime a răsunat o voce extrem de cunoscută. Neanunțat, Guess Who și-a făcut apariția la Forza ZU! Printre surprinși s-au numărat chiar și Buzdugan și Morar.

Trupele și artiștii au inclus fiecare în numărul lor câte o piesă de karaoke. Versurile celor mai cunoscute piese ale lor au fost afișate pe ecrane mari. Cei peste 13.000 de oameni au cântat la unison pe Hi-Q – Gașca mea, DJ Project – Privirea ta, Andreea Bănică – Love in Brasil, Connect-R – Nu-ți pierde dragostea, Mandinga – Soarele meu, Smiley – Oficial îmi merge bine, Guess Who – Locul potrivit și Voltaj – 20. Trupa Sensor a încheiat în forță evenimentul cu un recital pregătit special pentru această noapte.

Fenomenul Radio ZU ia amploare pe zi ce trece. De la o aroganță la alta, plăcerea românilor de a fi alături de Buzdugan și Morar în orice demers al lor se face simțită din ce în ce mai bine. De aceea, înainte să spună la revedere publicului, Daniel și Mihai au făcut o promisiune: „Ne întoarcem cu Forza ZU 2 la anul”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending