Connect with us

Life Style

A fost lansata campania de imagine Cardul Mirilor 2014

Published

on

La inceputul acestei luni a fost lansata campania de imagine Cardul Mirilor – cel mai nou produs adresat celor care isi organizeaza, cu maxima atentie, unul dintre cele mai importante evenimente din viata: nunta.

Pentru campanie s-a lucrat cu unii dintre cei mai buni furnizori de servicii din industria nuntilor, care sunt si parteneri importanti din portofoliul Cardul Mirilor.

La Palatul Stirbey acestia au construit pentru Cardul Mirilor variante speciale ale celei mai importante zile din viata unei mirese. Laurent Tourette, Nick Barna, Agnes Toma, Natalia Vasiliev, Simona Semen, Florariile Iris si fotograful Cristian Floriganta au creat cadrul perfect pentru shootingul care s-a desfasurat sub atenta indrumare a Art Directorului si dezvoltatorului de brand: Alin Galatescu.

„Pentru mine a fost o noua incercare, o explorare a lumii si magiei nuntii din perspectiva unui produs nou pe piata romaneasca si atat de incarcat de beneficii reale, nu construite: CARDUL MIRILOR.

Am ales o echipa de elita, din portofoliul extrem de ofertant si exclusiv valoros de parteneri ai Cardului. Cu Cristi (fotograful) am realizat cele mai spectaculoase campanii de imagine pentru mirese, din Romania – pentru Natalia Vasiliev; de Palatul Stirbey eram indragostit de ani buni – dupa mine cel mai romantic si cool loc din Bucuresti si imprejurimi; peretii de flori sunt extrem de complicat de realizat, doar o retea gigant fiind in stare de ceva la o asemenea scara; restul echipei era rutinat fiecare in parte in numeroasele proiecte anterioare.

In organizarea unui eveniment serios – campanie sau Nunta, echipa este totul! Si Dragostea, bineinteles. Restul sunt detalii!” (Alin Galatescu – Art Director)

Cardul Mirilor reprezinta un pachet cu oferte speciale ale celor mai cunoscuti si apreciati furnizori de servicii din industria nuntilor, care pot fi vazuti pe site-ul nostru www.cardulmirilor.ro.

Astfel, viitorii miri pot beneficia in exclusivitate de ofertele unor asi in domeniul gastronomic, de organizarea nuntii in locatii de renume, de cei mai buni designeri vestimentari, de experienta celor mai buni artisti florali si de entertainment, alaturi de multiple alte servicii specializate.

Agnes Toma fara flori

Cardul Mirilor ii ajuta pe posesori sa beneficieze de oferte speciale prin reduceri exclusive, cadouri si alte beneficii personalizate, de la toti cei care sunt parteneri in acest proiect de anvergura. Scopul acestui proiect este promovarea calitatii serviciilor de nunti in favoarea mirilor prin garantia renumelui partenerilor ofertanti.

 

Advertisement

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending