Connect with us

Emisiuni

Fosta concurentă de la Vocea României, Oana Radu se alătură echipei Ferma Vedetelor de la PRO TV

Published

on

O nouă vedetă își pregătește bagajul pentru a se muta la Ferma Vedetelor, pentru o experiență unică 100% românească. Oana Radu se alătură echipei formată până în acest moment din Ștefan Stan, Vica Blochina și Augustin Viziru, și este gata să facă față noilor provocări, să experimenteze viața în condițiile de trai de acum 100 de ani.

Fosta concurentă de la Vocea României își croiește drumul în cariera muzicală. După ce a impresionat antrenorii de la show-ul în care doar vocea contează, Oana a ales să continue în acest domeniu lansând piese solo ce au răsunat în radiouri și având colaborări cu artiști celebri, precum Pacha Man.

 

Acest proiect reprezintă pentru mine provocarea vieții. Va trebui să mă descurc singură, în anumite situații în care nu am mai fost niciodată. Sper să mă pot descurca și să trec cu bine peste toate provocările. Nu mă gândesc să câștig, mă gândesc la o bună comunicare și înțelegere cu cei care vor fi alături de mine în competiție. Această emisiune este o oportunitate foarte bună pentru ca telespectatorii să mă cunoască exact așa cum sunt eu.” – a declarat  Oana Radu.

Astfel, Oana Radu se va alătura echipei de la Ferma Vedetelor și va renunța pentru o lungă perioadă de timp la confortul de acasă, la telefonul mobil și la internet, în favoarea unei experiențe unice, o întoarecere la tradițiile românești și la vremurile străbunicilor.

Însă, viața la fermă nu va fi una ușoară. Cei 12 concurenți vor trebui să treacă prin probe săptămânale date de Mentorul Fermei, dar și prin probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs.

Probele diverse, situațiile limită, provocările, intriga, stresul și lipsa hranei cu care vor trebui să se confrunte cele 12 vedete vor fi doar câteva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face față și cum vor reacționa în situații extreme, rămâne de văzut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending