Fostă şefă de la PRO TV Internaţional, în colaborare cu TVR, iar Mădălina Puşcălău şi Dan C. Mihăilescu vor realiza o emisiune la postul public! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Fostă şefă de la PRO TV Internaţional, în colaborare cu TVR, iar Mădălina Puşcălău şi Dan C. Mihăilescu vor realiza o emisiune la postul public!

Published

on

 

Irina Radu, directorul interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), spune că angajările în TVR se fac pe perioada mandatului său de şase luni la conducerea Televiziunii Române, noteaza Mediafax

Astfel, conducerea TVR se află în discuţii cu jurnalista Mădălina Puşcalău, fostă realizatoare la postul B1 TV, şi cu criticul literar Dan C. Mihăilescu, care a realizat până la sfârşitul anului 2015 emisiunea “Omul care aduce cartea”, la Pro TV. Mădălina Puşcalău şi Dan C. Mihăilescu ar urma să realizeze emisiuni la televiziunea publică.

Totodată, TVR a încheiat un contract de colaborare cu o durată de trei luni cu Doina Gradea, fost director al Pro TV International. Doina Gradea va avea rolul de a face “un diagnostic” al Direcţiei Ştiri a TVR, aceasta neavând atribuţii în domeniul conţinutului, ci doar în privinţa organizării Ştirilor, după cum a explicat Irina Radu. În acest sens, Doina Gradea va colabora cu Claudiu Lucaci, care este coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri a SRTv.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending