Connect with us

Evenimente

Foştii ştirişti de la TVR s-au reunit cu ocazia aniversării TVR 60!

Avatar

Published

on

Foşti şi actuali angajaţi – vedete, manageri, colaboratori – se privesc, se recunosc, se redescoperă, revin în familia TVR. Zâmbetele şi vocile care ne-au cucerit de-a lungul celor 60 de ani sunt din nou aici. Au revenit în locul care i-a consacrat, pentru a aniversa 60 de ani de TVR şi pentru a-şi aminti de primele trăiri în lumina reflectoarelor.

 

In, 27 decembrie este ziua în care s-au revăzut ştiriştii. Ziua în care, Andreea Marin a redevenit, pentru câteva ore, ştiristă. Pentru că, deşi numele ei se confundă cu emisiunea „Surprize, surprize”, Andreea a debutat la pupitrul ştirilor. Iar astăzi, Andreea a venit pentru a fi alături de primul ei şef, Nicolae Melinescu, şi de foştii colegi din redacţia de Ştiri. „Am venit cu emoţie astăzi, pentru că nu ştiam cine mai vine, cine mai e şi cine nu. Văzând imaginile de pe holuri, din EXPO TVR 60, am avut sentimentul că sunt un crâmpei dintr-o mare istorie şi acest lucru nu e puţin.  Fiecare îmbrăţişare de astăzi e ca o petrecere în serie. Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine”, le-a spus Andreea foştilor colegi.

 

„Este un moment colegial. Sunt foarte emoţionată că v-aţi făcut timp şi aţi venit în a treia zi de Crăciun. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi reprezentat pentru TVR şi pentru mine”, le-a spus foştilor săi colegi Irina Radu, Preşedinte-Director General, şi ea fostă ştiristă.

 

La cadrul ştiriştilor au fost astăzi prezenţi şi foştii prezentatori Radu Coşarcă, Cornelius Roşiianu, Nicolae Melinescu, reporterii Dan Roşu, Lucian Ciuchiţă, Dora Muller, Mihai Caranghel, Teo Cepraga, Cornel Cojocaru, Dan Dumitru, Eduard Petrescu, Luminiţa Bordeianu, Adrian Fulea, dar şi fostul redactor şef Ilie Ciurescu, regizorul de emisie George Militaru, Gabriela Popescu etc.

 

„Aş vrea să ne revedem mai des şi să vorbim despre ce ne-a legat. Poate reuşim să punem umărul la restituirea televiziunii, a TVR-ului aşa cum l-am cunoscut noi”, a spus Radu Coşarcă.

 

În studioul 3 s-au auzit şi acele voci care ne-au adus bucuria medaliilor, a golurilor, emoţia primei note de 10 din istoria gimnasticii, a câştigării Cupei Campionilor Europeni, a medaliilor europene, mondiale şi olimpice din atletism, gimnastică, înot, handbal etc. Pentru câteva ore, din Redacţia Sport au făcut din nou parte Cristian Ţopescu, Emil Grădinescu, Ionel Stoica, Dumitru Graur, Doru Lepădatu.

 

„Prima televiziune din viaţa mea chiar mi se aplică”, a declarat Cristian Ţopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv, care a lucrat la TVR nu mai puţin de 40 de ani.

 

Ca la toate petrecerile reuşite, fotografiile sunt mereu scoase din dulap. Şi, de această dată, cei prezenţi s-au putut redescoperi în fotografiile din expoziţia EXPO TVR60. S-au bucurat să revadă alte şi alte evenimente şi clipe trăite aici.

 

Răzvan Theordorescu, fost director general al TVR după 1990, s-a bucurat să stea alături de  Dona Tudor, realizator TV, inginerii Mihai Mârţu, Dan Laurescu şi Gabriel Chirion – foşti şefi car TV, Cornelia Georgescu, Gina Graur – regizor montaj etc. 

 

Toţi invitaţii au primit câte o diplomă TVR60, care să le amintească de acestă întâlnire.

 

Foto Credit: TVR

TOP 10: Cele mai spectaculoase audienţe TV înregistrate în 2016 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending