Fostul Premier al României, Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Fostul Premier al României, Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Marți, 23 martie, de la ora 23:15, Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fost Premier al României, într-o perioadă extrem de dificilă traversată de țară noastră, în prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților. Controversele legate de carieră, dar și subiectele despre viața personală, apărute în mass media de-a lungul timpului, vor intra în atenția publicului odată cu difuzarea ediției de marți, 23 martie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, acestea sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Advertisement

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending