Fostul Președinte American, Donald Trup își lansează propia rețea de socializare! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

International

Fostul Președinte American, Donald Trup își lansează propia rețea de socializare!

Published

on

Viitoarea rețea socială a lui Donald Trump va fi găzduită pe RightForge, o companie de infrastructură a internetului prietenoasă cu conservatorii, a declarat marți CEO-ul Martin Avila, potrivit AFP, anunta Hotnews.ro


Rețeaua de socializare a fostului președinte conservator, numită „Truth Social”, este de așteptat să aibă peste 75 de milioane de utilizatori, a declarat Avila pentru site-ul de știri Axios, subliniind că a „pregătit terenul” pentru acest scenariu.
„De aceea vor fi servere peste tot”, a spus el.


Donald Trump a fost eliminat de pe Facebook, Twitter și YouTube după atacul violent de pe Capitol Hill din 6 ianuarie de către susținătorii săi, dar șeful RightForge consideră că fostul președinte nu trebuie redus la tăcere.


„Dacă credeți că președintelui ar trebui să i se interzică să facă platforme, credem că nu vreți cu adevărat să trăiți într-o țară liberă”, a spus el.
Potrivit acestuia, RightForge vrea să se asigure că „America rămâne fidelă ideilor sale de bază și că piața ideilor rămâne deschisă”.


RightForge a început să construiască o rețea globală după ce Trump a fost înlăturat de pe rețelele de socializare, iar apoi concurentul Facebook, Parler, favorabil conservatorilor, a fost închis de Google, Apple și Amazon.


Fostul mogul imobiliar a anunțat săptămâna trecută viitoarea lansare a „Truth Social”, cea mai recentă încercare de a reveni pe rețelele de socializare care alimentează speculațiile despre o nouă candidatură la Casa Albă pentru 2024.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending