luni, februarie 26, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSTraian Băsescu acuza TVR că a scos din grila o emisiune unde...

  Traian Băsescu acuza TVR că a scos din grila o emisiune unde era invitat!

  Traian Băsescu spune că TVR a anulat o emisiune la care urma să fie invitat marţi, pe motiv că trebuie să transmită în direct din Piaţa Universităţii, adăugând că TVR nu a transmis nimic de la Universitate când au fost 40.000 de oameni, ”dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”.

  În replică, Irina Radu, directorul general interimar al SRTv, a declarat că nu a dat asemenea dispoziţii, precizând că acestea „sunt poveşti”, informeaza Mediafax.

  Fostul şef al statului a scris, pe contul său de Facebook, că săptămâna trecută, la solicitarea TVR, a fost stabilită pentru marţi o emisiune cu Claudiu Lucaciu.

  ”Încă de săptămâna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10 noiembrie o emisiune cu Claudiu Lucaci. Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia directorului general interimar al TVR, doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii. Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic din Piaţa Universităţii şi de la Victoria când în stradă au fost 30-40.000 de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”, arată Traian Băsescu.

  În final, Traian Băsescu adaugă: ”După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post”.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente