Connect with us

Campanie TV

Fostul rugbist George Baltã se alãturã campaniei Ajut eu! şi face un apel cãtre români

Published

on

O nouã poveste impresionantã le-a fost prezentatã telespectatorilor asearã, de cãtre Sandra Stoicescu, în cadrul seriei zilnice a campaniei Ajut eu!, de la Antena 1. Este vorba despre Eduard Iordache, un tanãr de 26 de ani, cãruia i s-a schimbat complet viaţa, în urma unui accident rutier grav. În drum spre casã, într- curbã, s-a izbit frontal cu un tir. Au urmat 33 de zile în care a fost în comã, iar faptul cã s-a trezit a fost o minune atât pentru familia lui, cât şi pentru medici.

În urma accidentului şi-a pierdut un picior, iar celãlalt, din cauza rãnilor grave, nu îi va mai fi de ajuns ca sã mai poatã merge vreodatã. Cu o forţã şi o voinţã de care nici el nu credea, pânã la accident, cã este în stare, Edi şi-a gãsit puterea sã creadã cã va merge din nou. Va avea nevoie de multe şedinţe de recuperare şi, cel mai important, de o protezã ce îi va reda speranţa la o viaţã normalã.

Asearã, un alt bãrbat greu încercat de viaţã i s-a alãturat lui Edi şi a fãcut un apel cãtre români sã-i întindã acestuia o mânã de ajutor. Fostul rugbist George Baltã, accidentat pe teren în urmã cu 13 ani şi cãruia medicii i-au spus atunci cã nu va trãi mai mult de 3 ore a înfruntat soarta şi a venit în platoul Ajut eu! sã îi demonstreze lui Eduard cã o voinţã de fier şi credinţa sunt mai presus de orice. „Lui Eduard îi spun sã se gândeascã la faptul cã i-a rãmas cel mai de preţ dar, viaţa. Mie mi s-a schimbat viaţa foarte mult, în bine. Acest accident este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla! Preţuiesc altfel viaţa!”, a povestit George, completând: „ştiu cã cel mai mult îţi doreşti sã conduci din nou. Şi eu conduc de patru ani de zile şi mi-a dat o independenţã foarte mare. Poţi sã conduci din nou tirul, un picior, un accident nu te poate ţine în loc. E important sã crezi în tine, viaţa nu s-a terminat la un picior amputat sau la un cãrucior cu rotile!”.

Pentru a-şi putea relua cursul vieţii, Eduard are nevoie de un o protezã. „Dupã mãsurãtori, dupã toate lucrurile pe care le-au constatat medicii, sunt douã variante: una de 8.500 de Euro şi cealaltã de 36.000 de Euro!”, a povestit Sandra, care a fãcut un apel cãtre telespectatori sã intre pe platforma www.ajuteu.ro şi sã îi redea lui Eduard speranţa unei vieţi normale.

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Citeste si:

AUDIENTE TV: S-au ales semifinaliștii sezonului 7 Chefi la cuțite. Show-ul de la Antena 1 a fost din nou lider de piata!

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV23 de ore ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Show23 de ore ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV23 de ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiunio zi ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special4 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show4 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special4 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV4 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show5 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show5 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special5 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending