Connect with us

ALL MEDIA

Fostul șef al Ziua, Sorin Roşca Stănescu, exclus din PNL. Antonescu: “Excluderea trebuie confirmată de Delegaţia Permanentă”

Avatar

Published

on

Conducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Împotriva excluderii s-au înregistrat cinci voturi.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu a fost aprobată, urmând ca decizia să fie validată în Delegaţia Permanentă a PNL.

“A fost dezbătută şi supusă votului solicitarea mea de excludere a senatorului Sorin Roşca Stănescu şi BPN, prin vot secret, a adoptat această propunere. Ea va fi înaintată Delegaţiei Permanente, parlamentarii partidului sunt excluşi în ultima fază de Delegaţia Permanentă, dar numai la propunerea BPN”, a declarat Antonescu, la finalul şedinţei BPN a PNL.

El a precizat că Delegaţia Permanentă va fi convocată “cât de curând”.

Liderul PNL a confirmat faptul că au fost colegi din conducerea partidului care au fost împotriva excluderii, pledând pentru o sancţiune blândă.

“Am rămas convins de argumentele mele, dar bineînţeles că au fost colegi care au considerat că nu s-ar impune o decizie precum cea pe care am propus-o. Oamenii…miloşi”, a susţinut Antonescu.

El a reiterat faptul că falsul este inacceptabil pentru PNL.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending