Connect with us

Life Style

Fostul sot al Andreei Marin nu mai doreste sa apara in presa

Published

on

Dupa casatoria  Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk, ziaristii au avut ocazia perfecta sa reaminteasca si mariajele anterioare ale prezentatoarei, lucru care i-a displacut primul sau sot, Cristian Gheorghita.

Cristian Gheorghita, fostul sot al Andreei Marin nu mai doreste sa apara in presa, fapt pentru care a trimis o notificare tuturor trusturilor de presa scrisa, online si televiziunilor din Romania,  „Vă solicit să încetați de îndată următoarele ingerințe nejustificate și abuzive în viața privată a subsemnatului”,  fiind reprezentat de casa de avocatura Olteanu si Asociatii.

Potrivit acestei notificari, Cristian Gheorghita solicita presei sa  inceteze de indata expunerea urmatoarelor aspecte privind viata sa personala:

  • Publicarea sau difuzarea de materiale în presa scrisă sau audiovizuală ce privesc viața mea intimă, personală sau de familie;
  • Publicarea sau difuzarea de materiale de presă scrisă sau audiovizuală cu caracter personal ce privesc viața mea intimă, personală sau de familie pe site-urile de internet.
  • Publicarea oricăror date cu caracter strict personal, ce țin de viața mea privată, de familie, intimă, fără acordul meu scris.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending