Connect with us

ALL MEDIA

Fotbal: Duckadam va fi operat din nou

Published

on

Fostul portar Helmuth Duckadam va fi operat din nou, pentru a patra oară, la braţul drept, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, Gabriel Cristian, şeful Centrului de Urgenţă de boli cardiovasculare al Armatei.

”Pacientul a avut până acum trei intervenţii chirugicale. Prima a avut în urmă cu 26 de ani şi de atunci trăieşte cu o teamă permanentă. În proporţie de 90% sunt şanse să se producă în viitor o a patra intervenţie chirurgicală. Nefiind cazul de o urgenţă, am solicitat punctele de vedere ale specialiştilor din patru mari centre europene. Alături de aceşti specialişti din străinătate, vom alege momentul intervenţiei şi soluţia optimă din punct de vedere medical”, a declarat medicul Gabriel Cristian.

 

Duckadam şi-a cerut scuze pentru emoţii, precizând că nu e obişnuit să vorbească despre boli şi spitale. ”Eu de obicei fac declaraţii despre fotbalul pe care îl iubesc. Am vrut să organizez o conferinţă de presă pentru a elimina astfel toate zvonurile, cum că aş fi fost operat pe inimă.

Vorbesc acum pentru suporteri, pentru rude, inclusiv pentru tatăl meu de 80 de ani, care m-a sunat. Vreau să le mulţumesc foştilor colegi, care m-au căutat şi s-au oferit să mă sprijine. Mulţumesc şi actualilor colegi de la clubul Steaua. M-au vizitat antrenorul şi managerul Mihai Stoica”, a afirmat Duckadam. ”Mă voi externa azi, dar voi reveni la spital pentru alte controale şi analize.

Din punctul meu de vedere vreau să termin acest mini-coşmar. Timp de 53 de ani, mi-am făcut datoria faţă de România, cred că a venit timpul ca şi România să-şi onoreze datoria faţă de mine”, a încheiat Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, în 1986, când a apărat patru lovituri de la 11 metri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona, câştigată de Steaua cu 2-0 la loviturile de departajare.

Prima intervenţie chirurgicală suferită de Duckadam a fost în 1986, după finala de la Sevilla, a doua în 1998, iar a treia a avut loc în 2009. În urmă cu o săptămână, la Constanţa, Duckadam a fost supus unei manevre invazive la braţul drept pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau