Connect with us

A-Z NEWS

Fotbal: Etapa a 20-a a Ligii I s-a amânat pentru 2013

Published

on

Reclame

Etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, a treia din retur, care era programată să se desfăşoară în perioada 14-17 decembrie, a fost amânată pentru anul 2013, a anunţat marţi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, într-o conferinţă de presă.

„Etapa a treia din retur s-a amânat. LPF s-a întrunit şi a făcut o hârtie către FRF care la rândul lor a făcut un Comitet de urgenţă. Campionatul s-a amânat pentru o dată pe care deocamdată nu o ştim. Nu există o dată în calendar: ori jucăm în condiţii mai proaste decât astea, ori ne ducem în vară cu vreo două săptămâni, ceea nu se vrea. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat Dragomir.

 

 

”Dacă vremea va fi foarte bună, reîncepem normal în februarie. Dacă vremea nu este bună, rugăm Federaţia să trimită campionatul mai spre vară”, a adăugat Dragomir.

Comitetul Executiv al FRF a amânat luni şi prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal.

AGERPRES

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending