joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniFotbalul, matematica şi aviaţia se împletesc cu folclorul la „Vedeta populară”

  Fotbalul, matematica şi aviaţia se împletesc cu folclorul la „Vedeta populară”

  Oameni din cele mai diverse domenii de activitate demonstrează că poartă România în suflet. Iuliana Tudor ni-i prezintă pe 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, în cea de-a şasea ediţie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor.


  Este arbitru de fotbal, are o diplomă de inginer în Construcții Aerospațiale, iar în timpul liber predă matematică… Nu lasă, însă, deoparte muzica populară, pe care o iubeşte de mică. La cei 24 de ani împliniţi, bistriţeanca se laudă cu o carieră de peste 5 ani în arbitraj. Jucătorii zâmbesc când o văd, dar în scurt timp îşi dau seama că au toate motivele să o ia în serios! Cât de serioasă e în privinţa viitorului ei în muzică vom vedea duminică seară, în ediţia cu numărul 6 din sezonul 8 al celui mai iubit show folcloric din România. Iuliana Tudor ne aşteaptă cu bucurie să cântăm, să jucăm şi să ne emoţionăm alături de protagoniştii „Vedeta populară“, pe 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.


  Se înscrie în competiţie şi o tânără de 17 ani din Olt, care s-a luptat în trecut cu fenomenul de bullying. Acum, elevă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, a găsit, în sfârșit, oameni care iubesc aceleași valori ca și ea şi se simte inspirată să scrie și să compună atât literatură, cât si melodii.


  Asistent voluntar la Radiologie într-un spital din Oradea, o tânără din Sălaj studiază acum Ingineria produselor alimentare. Pasiunea pentru folclor şi talentul muzical o aduc şi pe ea pe scena „Vedeta populară” în această duminică.


  Şi un tânăr din Mureş care studiază Istorie și Filosofie speră să impresioneze juriul şi publicul cu aptitudinile sale folclorice. La fel, cea mai tânără concurentă a serii, o botoşăneancă pasionată de mistică, aspiră şi ea la titlul de „Vedetă populară“. Cine va fi, însă, fericitul care primeşte un loc în semifinală aflăm doar urmărind ediţia 6 a sezonului.


  În această săptămână, la „Vedeta populară”, artiștii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Național Folcloric Transilvania din Baia Mare, dirijor Eduard Albina. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente