Connect with us

Cea de-a doua ediție a primului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, a fost lider de audiență, atât la nivelul întregului public din mediul urban, cât și la nivelul publicului național, cifre pentru publicul comercial, aici

PUBLICUL URBAN

Astfel se face că, în intervalul în care a fost difuzată emisiunea (20.29-23.00), la nivelul publicului din mediul urban, „Ham talent” a obținut  o medie de 7,8 puncte de rating și 16,4 procente din cota de piață, în timp ce înregistra ProTV, 7 puncte de rating și 14,6% cotă de piață.

PUBLICUL NATIONAL

Întreaga populație a României a fost cu ochii pe „Ham talent”, iar la nivelul acestui public Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în timp ce ProTV a avut 5,9 puncte de rating și 13.5 procente din cota de piață. 

HAM TALENT ANTENA 1 EDITIA 2 (14)

FOLLOW UP HAM TALENT

Jurații au fost încântați de diversitatea animalelor care au dorit să se afirme pe scena de la Ham talent, de poveștile emoționante dintre stăpâni și animalele lor, de devotamentul unor animale antrenate să salveze vieți sau să aducă alinare unor copii cu dizabilități, de animalele care au știut să facă spectacol sau de cele care au venit să facă paradă cu frumusețea sau cu garderoba lor.

Jurații i-au aplaudat, i-au felicitat pe cei care au o relație de prietenie cu animalul lor și pe care-i consideră adevărați membri ai familiei, dar nu s-au sfiit să le dea un NU hotărât celor care au dovedit că nu știu să-și aprecieze animalele și le bruschează pentru a obține rezultatele dorite.

George Mosoia și cățelul său, Bes, au oferit un moment încântător cu povestea lor. Bes are 4 ani, este câine de terapie, iar talentul lui e de a aduce zâmbetul pe fața oamenilor, l-a prezentat stăpânul său.

????????????????????????????????????

Mihai Petre a fost impresionat de modestia lui George Mosoia și nu s-a sfiit să-l numească pe stăpânul lui Bes un înger, în timp ce Diana Munteanu îl consideră un adevărat erou. Beatrice Rancea a apreciat relația extraordinară dintre câini și George Mosoia, iar Pepe le-a admirat îndelung abilitățile. „Să vă felicit, e prea puțin”, a spus Gabriel Cocu, foarte impresionat de povestea celor doi. Toți cei cinci jurați au căzut de acord că e o adevărată minune felul în care cei doi reușesc să facă atât de mult bine oamenilor, iar cățeii să nu resimtă niciun efort și să fie fericiți cu ceea ce fac, considerând-o o abilitate de toată lauda.

Bes, labradorul-terapeut care doar în 2014 a alinat peste 2000 de suflete este un câine de terapie atestat, care  îți ia foarte în serios misiunea zilnică de a ajuta copiii cu dizabilități, persoanele aflate în depresie sau pe cele care suferă de anumite tulburări.  Labradorul a ajutat studenți și angajați să depășească momentele de stres, a transmis copiilor dragostea de a citi și i-a încurajat să își dezvolte limbajul și abilitățile de comunicare.

HAM TALENT ANTENA 1 EDITIA 2 (1)

Paliu Ion măsoară doar 1,30m, iar micuța Inna nu cântărește nici două kilograme, dar asta nu i-a împiedicat să facă un spectacol extraordinar și să adune aplauze, felicitări și laude. Pentru că între cei doi este o relație frumoasă, cățelul și stăpânul au făcut o echipă de … cinci de DA.

Sociabilă din fire,  Inna a salutat, a bătut Cuba și a căscat de câte ori i-a cerut-o stăpânul, totul cu o plăcere încredibilă. „Știți să faceți spectacol”, a fost concluzia lui Pepe și pentru că au primit cinci DA, telespectatorii îi vor putea vedea și mai departe.

Povestea lui Helios, primul și singurul câine din țară antrenat să găsească victimele avalanșelor i-a cucerit pur și simplu pe jurați. După ce au urmărit filmulețul de prezentare, felicitările s-au ținut lanț. Faceți  niște lucruri extraordinare, le-a spus Gabriel Cocu lui Adrian Sănduloiu și celor doi căței cu care a venit în platou, Helios și Dara, francezul bine educat și românca frumoasă, după spusele stăpânului.

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

În aprilie 2013, echipa Salvamont Argeș l-a primit pe Helios, un pui de Border Collie, iar Adrian Sănduloiu a început antrenamentul cu el pentru obținerea brevetului național de conductor câine de avalanșă, eliberat în Franța. El și Helios au trecut cu bine de trei evaluări eliminatorii, cu standarde foarte înalte.

Cu toate că 38 de echipe om-câine au început pregătirile, doar 20 au fost admise în stagiul final de brevetare de la Deux Alpes, care a durat trei săptămâni. În cadrul acestuia, alte două echipe au fost eliminate, așa că, la final, doar 18 echipe au absolvit. Testele sunt atât de dificile, iar condițiile de obținere a brevetului, atât de riguroase, încât, cu toate că Franța pregătește câini de avalanșă din 1970, încă nu a fost acordat brevetul cu numărul 1000.

Adrian Sănduloiu și Helios reprezintă prima echipă din afara Franței care a reușit să obțină brevetul de echipă operativă pentru avalanșă. Dincolo de această realizare, acest prim pas a reprezentat și începutul unei școli naționale unde sunt pregătiți câini care să intervină în caz de avalanșă.

HAM TALENT ANTENA 1 EDITIA 2 (8)

Ana-Maria Stănoiu de 23 ani, a venit cu cățelușa sa, Gaga, aducându-i pe scena de la „Ham talent” și o parte din imemsa garderobă pe care o are acasă. „Nici eu nu am atâtea haine!”, a exclamat Cocu impresionat de dressingul cățelușei. Deși este o rasă foarte jucăușă, pentru Gaga nu a fost nicio problemă să stea cuminte la îmbrăcat, să poarte ochelari de soare, să i se prindă părul și să poarte pardesiu. Deși Mihai Petre are și el acasă o cățelușă de aceeași rasă, a zis foarte clar că el n-ar sacrifica niciodată dorința ei de joacă, cu aceea de manechin.

Și pentru că toți sunt curioși să vadă cum va veni îmbrăcată data viitoare, cățelușa Gaga a primit cinci DA.

Tot ieri seară, telespectatorii Antena 1 au putut vedea cum se descurcă un câine la picnic și ce metode găsește pentru a-și ajuta stăpâna să întindă masa, dar și un amstaff, romantic incurabil, de o sensibilitate ieșită din comun. Patrupedul Rocky a cântat pe melodia sa preferată cot la cot cu artistul refuzând să scoată vreun alt sunet, atunci când au schmbat repertoriul. Prietenul la nevoie se cunoaște, dar și la distracție. Nu de puține ori, animalele devin partenerii ideali de petrecere a timpului liber.

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Foarte apreciați de juriu și de public au fost și cei de la Ringstar Agility Club care au primit cinci Da. Mihai Petre s-a arătat foarte încântat de faptul că în afară de faptul că toți cățeii prezenți în platou au executat aproape perfect numerele lor, în funcție de rasă am avut alte interpretari, alte expresii, altă atitudine.

„Eu sunt un admirator nebun al diversității. Mă bucur tare mult că ați venit!”, a mai spus Mihai Petre.  S-au văzut disciplina, munca, dragostea, iar spectacolul a fost pe măsură. Din acest motiv, Pepe s-a arătat foarte entuziasmat, numindu-l cel mai spectaculos moment de până acum.

????????????????????????????????????

Spectacol au făcut și doi dihori care au prezentat un număr de agility, dovedind că pot fi nu doar niște animale de companie foarte drăgăstoase, ci și foarte talentate. „Dacă trăia bunică-mea, Dumnezeu să o ierte, uite acum era cu furca după ăștia mici”, le-a spus Liviu Vârciu, lui Mihai și Mariei, uluit de momentul celor doi dihori, în timp ce Gabriel Cocu i-a felicitat pentru numărul lor, dar și pentru faptul că cei doi tineri promovează o metodă prietenoasă, puternic stimulativă. Dacă Beatrice Rancea s-a arătat fermecată de cei doi dihori și i-a și pupat, Diana Munteanu a fost puțin mai reticentă la apropierea lor. Sunt pentru spectacol și ati facut spectacol, a spus și Pepe încântat.

Indiferent dacă au lătrat, au cântat și-au etalat frumusețea și hainele sau doar și-au arătat pintenii și s-au umflat în pene, animalele prezente aseară pe scena Ham talent, au făcut spectacol.

Comentarii

Analize

Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Editia de duminica a emisiunii de reportaje “Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii “Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

            Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

            Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

            ​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii “Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,08,2187
 Romania TV1,87,5172
 Antena 31,45,9134
ASTA-I ROMANIAPro TV1,45,8132
14:30-16:00Antena 11,35,3122
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,412,4593
 Romania TV2,07,3349
 National TV1,55,7272
ASTA-I ROMANIAAntena 11,45,1245
14:30-16:00Pro TV1,34,8231
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D a dat din nou lovitura, statia a fost lider de audienta

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Stirile Kanal D de la ora 12:00 de ieri, 25 iunie, a fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform  datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a pozitionat pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

            Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu au fost urmarite ieri, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 398.000 de fani. Minutul de maxima audienta, atins la 12:57, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de romani (509.000).

            ​Joi, in intervalul orar  12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 2,3% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul National, 1,9% rating si 14,0% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,6% rating si 17,4% cota de piata, pe targetul Comercial.

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D, lider absolut de audienta cu „Teo Show”!

Avatar

Published

on

        „Teo Show”,  emisiunea prezentata Teo Trandafir si Bursucu, la Kanal D,  se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor, fiind urmarita de sute de mii de romani la fiecare difuzare.

        Luni, 22 iunie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

        Aproape o jumatate de milion de fani (456.000) au urmarit editia de ieri a show-ului, in medie, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur (15:00) a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 677.000 de telespectatori din intreaga tara.

        ​Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de piata, inregistrand 2,6% rating si 13,1% cota de piata, pe targetul National, 2,4% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7% rating si 15,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0