Connect with us

“Next Star” a pregătit o ediție specială, joi, 19 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, în care celebritățile vor urca pe scena emisiunii alături de părinți sau copii, prieteni sau amici. Jurații show-ului nu vor face excepție, căci au pregătit momente în premieră alături de oameni dragi. Nici prezentatorul nu se va lăsa mai prejos întrucât, la “Next Star” Family, telespectatorii îl vor vedea într-o ipostază inedită: Dan Negru va cânta “Copacul” și îi va uimi pe toți cu momentul său artistic.

Așadar, Dorian Popa va cânta pentru prima dată alături de mama sa, Luminița Popa, artist liric și profesoară de canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța. Cei doi vor interpreta “Vivo per lei”, o piesă pe care Dorian a învățat-o când era mic, ascultând-o pe mama sa cum o fredonează prin casă. O premieră va fi și pentru CRBL apariția pe scenă alături de fiica sa, Alessia. Cei doi vor cânta hit-ul “România nu-i jucăria ta”, acompaniați de band-ul juratului. Alina Eremia și fratele ei, Mircea, vor interpreta în duet piesa “Cups Song”, pe când Pepe și Alexandru Arșinel vor cânta două dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului de desene animate “Cartea Junglei”.

Adrian Minune vine la “Next Star” Family cu cei trei copii ai săi, Carmen, Adriana și Adrian, alături de care va cânta pentru prima dată, pe aceeași scenă, într-un show de televiziune. În aceeași ediție, Mihai Morar apare, în premieră, alături de fetițele sale, Mara și Cezara și, la „Next Star”, vor prezenta primul lor spectacol de magie. Chef Joseph Hadad înregistrează la rându-i o premieră: va cânta alături de fiica sa, Lipaz. Iar Romică Țociu va fi mai emoționat ca niciodată, pentru că se va afla pentru prima oară, la TV, împreună cu fiica sa, Daria, care-i va da replica într-un scheci pregătit special pentru acest show. Și tot joi, la „Next Star” Family, Jean de la Craiova și Rică Răducanu vor forma un duet savuros interpretând “Astă-seară nimeni să nu doarmă”, unul dintre cele mai de succes cântece din repertoriul nemuritorului Gică Petrescu.

În cadrul ultimei ediții “Next Star” din actualul sezon se va spune și povestea Mariei (30 de ani), o femeie din Maramureș care-și crește singură cei cinci copii. Maria a trăit mai bine de un an în pădure, alături de cei cinci copii ai săi, cu vârste cuprinse între doi și opt ani, până în ziua când au fost descoperiți întâmplător de o profesoară care și-a propus să-i ajute. Aceasta i-a dus într-un sat și, cu sprijinul sătenilor, le-a făcut o casă și îi ajută cu cele necesare traiului de zi cu zi.

Ce surprize a pregătit echipa de la “Next Star” pentru Maria și cei cinci copii ai săi, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 19 mai, de la ora 20.30, într-o ediție specială prezentată de Dan Negru.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending