Connect with us

Emisiuni

FOTO: Matinalii de la „Dimineața cu noi” s-au distrat de „le-au mers fulgii”!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Energie și bună dispoziție, acestea sunt cuvintele ce caracterizează cel mai bine chimia dintre cei trei prezentatori ai matinalului „Dimineața cu noi”, Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.

Legătura creată între simpaticii matinali a fost evidențiată și la filmarea promo-ului emisiunii, atunci când pe setul de filmare s-a încins o adevărată bătaie cu perne, care a stârnit râsul tuturor celor aflați la fața locului.

Pregătiţi cu un adevărat bagaj de… fulgi, cei trei s-au prins într-un vârtej de râsete și s-au amuzat copios. Vă prezentăm în exclusivitate imaginile care vorbesc de la sine!

Mai este foarte puțin până când emisiunea „Dimineaţa cu noi” va fi pe micile ecrane! Din 14 martie, de la ora 08:00, matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase le va oferi telespectatorilor, de luni până vineri, un început de zi plin de energie și voie bună, cu muzică, interviuri în exclusivitate cu artiștii momentului, sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea.

Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber sau intervenţiile reporterilor emisiunii, aflați în diverse locuri din țară, realizate special pentru „Dimineaţa cu noi”.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending