Connect with us
 

Aseară, talentul a fost jurizat cu atenție, iar concurenții veniți la preselecțiile celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, au surprins prin originalitate și creativitate.

Momentele prezentate pe scenă i-au impresionat pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, dar au stârnit și reacții incredibile în rândul publicului sau în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș au râs, au dansat, au cântat și au făcut sport. Telespectatorii au avut parte de o seară de neuitat, cu numere extraordinare, pline de emoție, care au sensibilizat și au adus lacrimi de fericire, dar și cu momente amuzante.

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:09, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:41, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.6 puncte de rating și 46.4% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.3 puncte de rating și 11.9% share.

Energie, pasiune și spectacol desăvârșit

A cincea ediție Românii au talent a fost plină de momente spectaculoase și de concurenți determinați să impresioneze, să demonstreze că sunt talentați și că merită să meargă mai departe în competiție. Reprezentațiile emoționante, cele pline de umor și reacțiile venite din partea juriului și a gazdelor emisiunii au adus în casele telespectatorilor un spectacol desăvârșit.

Seara a început maiestuos cu un talent căruia i se prevede un viitor strălucit. Denis Costea, un micuț de 9 ani cu o voce uriașă, a cântat melodia O sole mio și i-a uimit pe jurați cu calitățile sale vocale incredibile. Momentul i-a fost răsplătit cu ropote de aplauze, iar Andi i-a spus: ”Denis, ce ne-ai făcut? Eu spun că ai fost magnific și îndrăznesc să fac o predicție și să spun că tu o să devii una dintre cele mai mari vedete din România!”. Concurentul a obținut în final 4 de DA din partea juraților și merge mai departe.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu au adus pe scenă un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie și culoare. Cei doi concurenți s-au completat perfect, iar dansul lor a făcut scena să vibreze. Chiar dacă Mihaela a taxat micile ezitări și a dat NU, Ancuța și Andrei au primit 3 de DA cu care merg în etapa următoare, dar și laude din partea Andrei, care le-a spus: ”Mi-a plăcut atât de mult, încât de mâine m-aș apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitări pentru alegere și pentru toată munca voastră!”.

Anisia Gafton a declarat cu zâmbetul pe buze că în viața de zi cu zi își ocupă timpul liber și nimic mai mult, iar aseară i-a cucerit pe jurați cu carisma sa, dar mai ales cu glumele pe care le-a spus și cu energia debordantă. O fire extrem de pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, concurenta a impresionat, iar la final a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție. Florin i-a transmis: ”Se vede oricum că ești plecată! Stand-up-ul feminin este foarte rar și foarte greu de făcut. Îți prevăd chiar un viitor bucureștean!”.

Ionuț Scripcaru a urcat pentru prima dată pe o scenă la preselecțiile Românii au talent. Concurentul este autodidact în ceea ce privește muzica, învață totul după ureche, iar aseară a cântat la pianină compoziția Fantasie – Impromptu. Ionuț a creat un moment sensibil și i-a impresionat pe jurați, care s-au ridicat în picioare la final, l-au aplaudat și i-au acordat 4 de DA. ”Te iubesc, te ador! Ești un geniu! Ionuț, aștept de jumătate de an să mă facă cineva să plâng. Ți-a ieșit. Mi se pare definiția talentului și definiția emisiunii Românii au talent – omul simplu care, iată, emoționează. Ești bucuria mea cea mai mare!”, i-a spus Mihaela.

Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii în Constanța și, aseară, pe scena de la Românii au talent pentru a-i încânta pe toți cu aptitudinile lui. A cântat o melodie hip-hop compoziție proprie și i-a făcut pe cei prezenți în sală să răspundă întrebării din refren ”Ce faci?”. În momentul jurizării, Florin i-a spus: ”Sper să fii un marinar bun! Restul e OK… Mă iau și eu după colegi… DA!”. Concurentul a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Nu este prima dată când Liviu Minescu își încearcă norocul la preselecțiile Românii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o invenție în premieră mondială – video microfonul. Liviu s-a filmat, după care i-a înmânat Andrei invenția. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a testat microfonul cântând, făcându-le astfel o surpriză tuturor celor prezenți în sală. ”Domnule concurent, în speranța că nu vă vor răpi extratereștrii, aș vrea să vă revăd, motiv pentru care răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi și, chiar dacă Mihaela nu a fost convinsă de talentul concurentului, acesta merge în etapa următoare cu 3 de DA.

Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseară un moment energic, plin de senzualitate. Concurentele au dansat și s-au sincronizat perfect, iar juriul le-a apreciat reprezentația și le-a aplaudat. ”Sunteți dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia aștept să vă dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela. Cu grupul Major Danger ne reîntâlnim în etapa următoare, în care merg cu 4 de DA.

Un sportiv desăvârșit, Adrian EFEKT Group, a făcut aseară o serie de acrobații solicitante la bară scurtă. A uimit cu talentul său, iar publicul și juriul s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda momentul incredibil. Nici Smiley și Pavel nu s-au lăsat mai prejos și au mers pe scenă pentru a demonstra că sunt, și ei, sportivi desăvârșiți. Dacă Smiley a stat în cap preț de câteva secunde, Pavel i-a surprins pe toți cu o serie de flotări executate în stilul lui. În momentul jurizării, Andra, încântată de talentul lui Adrian, i-a spus: ”Spre surprinderea colegilor mei, m-am ridicat în picioare. M-am ridicat pentru tot efortul depus și să-l felicit!”. Concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Robert Frățilă a adus aseară pe scenă un moment de dans contemporan plin de ritm, atitudine, sensibilitate și emoție. El a transmis o poveste și i-a impresionat pe jurați cu mișcările sale, iar Mihaela i-a spus: ”Mi-a plăcut extraordinar de tare! Ești un dansator foarte bun! Bravo, Robert! Te felicit din toată inima! De la mine ai un DA!”. Andra, Andi și Florin au fost în asentimentul Mihaelei, iar Robert merge mai departe cu 4 de DA.

Trupa Arhaica a adus pe scenă un moment inedit și a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenți au cântat melodia Ciuleandra și au creat un moment energic, în care cele două ritmuri s-au combinat perfect. Publicul, dar și jurații au apreciat prestația lor, iar Andi le-a spus la final: ”Din punctul meu de vedere, e nevoie de astfel de apariții! Răspunsul meu este DA!”. Cu trupa Arhaica ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

De la trupa Arhaica, am trecut aseară la o lume la fel de fascinantă, cea adusă de Valeriu Nichitean. El a prezentat un număr de jonglerii cu o bilă și a avut momente în care a lăsat impresia că înfrânge gravitația. Talentul lui Valeriu a încântat juriul, care l-a aplaudat și lăudat. ”Faci să pară că te joci cu un fulg. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Mara Prună a cântat la pian și voce o melodie compusă de ea, Sweet dreams, cu o semnificație puternică. Jurații au fost impresionați de interpretare, dar și de compoziția piesei, care i-a emoționat. Concurenta i-a fascinat pe toți cu talentul său, iar Florin i-a spus, cu lacrimi în ochi: ”Dacă ai avut necazuri și muzica te ajută și te-a ajutat să stai în lumină… să rămâi tot timpul în lumină, să nu te întorci nicio secundă înapoi!”. Mara a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselecții un număr complex de balet feminin și dans contemporan executat de băieți pe tocuri. Cei 9 concurenți au făcut spectacol pe scenă, au adus foarte multă energie, frumusețe și talent și au smuls ropote de aplauze. ”Vai de mine, ce moment ați făcut! Perfecți ați fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat în manieră proprie melodia Sub pielea mea, au adăugat câteva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alături de ei. Andi, Mihaela, Andra și Florin au apreciat momentul prezentat de cei doi, iar în timpul jurizării, Andra le-a spus: ”O fost fain! O fost foarte fain! Sunteți foarte emoționați și nu vreau să mai prelungesc emoția asta prea mult! DA!”. Concurenții au părăsit scena cu 4 de DA și merg în etapa următoare.

Ultimul moment din cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un număr inedit de balance, care i-a făcut pe toți curioși. Chiar dacă aparent static, momentul a fost unul spectaculos și Diana a impresionat prin eleganță, echilibru și concentrare. Mihaela a apăsat X-ul în timpul reprezentației și a acordat un NU, însă concurenta merge mai departe cu 3 de DA. ”Poate că viața e făcută și din momente din astea. Poate că nu e totul numai un heirup din ăsta, contra cronometru. Uneori, lucrurile trebuie să fie mai așezate.”, a spus Andi la final.

Show-ul Românii au talent le-a adus aseară telespectatorilor un spectacol extraordinar, plin de surprize, momente care au smuls ropote de aplauze, au adus lacrimi de bucurie și au emoționat.

Noi concurenți sunt gata să demonstreze că sunt talentați, să impresioneze și să fie văzuți de o țară întreagă, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

„ULTIMUL TRIB: Madagascar” de la Antena 1, pe locul trei în audiențe! Vezi aici clasamentul serii.

Published

on

Sursa foto: Antena 1
 

Joi, 27 septembrie, Antena 1 a difuzat cea de-a patra ediție a show-ului „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” cu rezultate slabe, obținând locul secund în target comercial și locul trei național și urban.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
LAS FIERBINTIPro TV20:2821:241961952459
EXATLON ROMANIAKanal D20:0123:121044397137
TRIPLUSECPro TV21:2422:21882465242
ULTIMUL TRIB: MADAGASCARAntena 119:5823:09586314175
Film: AUTOBUZUL 657Pro TV22:2124:11559271179
Fotbal: ALBA IULIA – FCSBDigiSport121:3123:21373246113
Evoluția primelor ediții ale show-ului concurs „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” se află într-un trend descrescător și sub media obișnuită a stației:
Targets>>NationalUrban18-49 Urban
TitleDateShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)
Total8.83.46128.93.533613.24.1182
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR13-Sep10.74.072110.04.038414.54.5198
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR20-Sep9.33.56359.93.735615.34.4196
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR21-Sep7.73.05317.83.029211.63.6160
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR27-Sep7.73.15648.13.331411.84.0175

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile analizate în intervalul 19:58-23:09 cu marele succes  „Las Fierbinți” urmat de noul sit-com local ”Triplusec”. Kanal D s-a clasat pe locul doi național și urban cu  „EXATLON ROMANIA”. Topul audiențelor în target comercial este completat de DigiSport 1 care a difiuzat meciul de fotbal din Cupa României „Unirea Alba Iulia – FCSB” și National TV cu serialul indian „Uttaran” și filmul  „Un șerif extraterestru”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Ultimul trib: Madagascar” (19:58-23:09), joi 27 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.57.51340.9
Kanal D13.75.81046.4
Antena 17.73.3586.2
Romania TV4.92.1378.1
National TV4.92.1375.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.16.9667.7
Kanal D10.24.1398.1
Antena 18.13.3314.0
National TV5.32.1205.7
Romania TV4.31.7165.8


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.67.6334.0
Antena 111.84.0174.8
Kanal D9.33.1137.6
DigiSport 15.21.776.0
National TV4.41.564.7

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Spectacolul “România Centenar” încheie Festivalul Internațional Cerbul de Aur cu audiențe de top! Vezi aici audiențele serii.

Published

on

Iuliana Tudor Sursa foto: TVR
 

Duminică, 2 septembrie, spectacolul “România Centenar” a încheiat  Festivalului internațional „Cerbul de Aur” continuând seria audiențelor bune, plasând TVR1 pe locul trei în targetul național. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale ca de obicei într-o zi de duminică cu filme blockbuster pe Pro TV, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau „X Factor” de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D19:4823:141079427161
Film: DEZASTRUL DIN SAN ANDREASPro TV19:5922:161056612391
X-FACTORAntena 120:0022:48702387176
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3024:0863033667
Film: 3 ZILE DE COSMARPro TV22:1624:51596336214
OCHII DIN UMBRAKanal D23:1425:04580276108
Film: RECUPERATORIIAntena 122:4825:0324915398

Pro TV a fost lider de piață în urban și comercial cu filmul de actiune „DEZASTRUL DIN SAN ANDREAS” urmat de „3 ZILE DE COSMAR”. Kanal D s-a clasat pe primul loc in target național cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul secund din intervalul 20:30-23:52 în target comercial cu talent show-ul  „X Factor”. TVR1 și-a adjudecat locul trei cu ultima seară festivă a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din LIGA I „FCSB – FC Botosani”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-24:08), duminică 2 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D15.55.81034.7
Pro TV13.45.0891.8
TVR 19.13.4608.4
Antena 18.63.2570.6
Romania TV6.42.4427.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV13.95.2500.0
Kanal D11.54.3414.3
Antena 18.93.4322.4
TVR 18.93.4322.3
DigiSport 16.72.5240.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.77.3322.0
Antena 111.43.7162.0
Kanal D11.23.6159.4
DigiSport 17.92.5112.3
TVR 14.51.564.3

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

„Cerbul de Aur” strălucește și în a doua seară pe micile ecrane! Vezi aici topurile de audiență de ieri

Published

on

Sursa foto: TVR
 

Joi, 30 august, cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur” a obținut audiențe bune, plasând TVR1 pe locul patru în toate targeturile de referință. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale cu meciuri de fotbal contând pentru calificările în grupele Europa League, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau filmul de acțiune de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
Fotbal: FCSB – RAPID WIENPro TV21:3023:2120531117532
EXATLON ROMANIAKanal D19:5723:121224552229
LAS FIERBINTI (redifuzare)Pro TV20:1821:221180543230
Film: CAPCANA PENTRU PARINTIAntena 120:0022:38485259136
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3023:5233423053

Pro TV a fost lider de piață detașat cu redifuzarea sitcom-ului „Las Fierbinți” urmat de meciul de fotbal „FCSB – RAPID WIEN”. Kanal D s-a clasat pe locul secund cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul trei în toate targeturile analizate din intervalul 20:30-23:52 cu filmului de acțiune  „Capcană pentru părinți”. TVR1 și-a adjudecat locul patru cu cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din calificarile grupelor Europa League „CFR CLUJ – DUDELANGE”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-23:52), joi 30 august.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.91602.4
Kanal D16.46.31122.8
Antena 16.42.5440.1
TVR 14.81.8328.3
Antena 34.31.6295.6

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.8845.5
Kanal D14.05.2504.3
Antena 16.32.4227.8
TVR 16.22.3224.8
DigiSport 14.71.8170.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV30.29.1403.9
Kanal D16.34.9218.4
Antena 19.02.7120.4
TVR 13.91.252.2
DigiSport 13.91.252.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending