Connect with us

Aseară, talentul a fost jurizat cu atenție, iar concurenții veniți la preselecțiile celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, au surprins prin originalitate și creativitate.

Momentele prezentate pe scenă i-au impresionat pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, dar au stârnit și reacții incredibile în rândul publicului sau în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș au râs, au dansat, au cântat și au făcut sport. Telespectatorii au avut parte de o seară de neuitat, cu numere extraordinare, pline de emoție, care au sensibilizat și au adus lacrimi de fericire, dar și cu momente amuzante.

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:09, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:41, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.6 puncte de rating și 46.4% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.3 puncte de rating și 11.9% share.

Energie, pasiune și spectacol desăvârșit

A cincea ediție Românii au talent a fost plină de momente spectaculoase și de concurenți determinați să impresioneze, să demonstreze că sunt talentați și că merită să meargă mai departe în competiție. Reprezentațiile emoționante, cele pline de umor și reacțiile venite din partea juriului și a gazdelor emisiunii au adus în casele telespectatorilor un spectacol desăvârșit.

Seara a început maiestuos cu un talent căruia i se prevede un viitor strălucit. Denis Costea, un micuț de 9 ani cu o voce uriașă, a cântat melodia O sole mio și i-a uimit pe jurați cu calitățile sale vocale incredibile. Momentul i-a fost răsplătit cu ropote de aplauze, iar Andi i-a spus: ”Denis, ce ne-ai făcut? Eu spun că ai fost magnific și îndrăznesc să fac o predicție și să spun că tu o să devii una dintre cele mai mari vedete din România!”. Concurentul a obținut în final 4 de DA din partea juraților și merge mai departe.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu au adus pe scenă un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie și culoare. Cei doi concurenți s-au completat perfect, iar dansul lor a făcut scena să vibreze. Chiar dacă Mihaela a taxat micile ezitări și a dat NU, Ancuța și Andrei au primit 3 de DA cu care merg în etapa următoare, dar și laude din partea Andrei, care le-a spus: ”Mi-a plăcut atât de mult, încât de mâine m-aș apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitări pentru alegere și pentru toată munca voastră!”.

Anisia Gafton a declarat cu zâmbetul pe buze că în viața de zi cu zi își ocupă timpul liber și nimic mai mult, iar aseară i-a cucerit pe jurați cu carisma sa, dar mai ales cu glumele pe care le-a spus și cu energia debordantă. O fire extrem de pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, concurenta a impresionat, iar la final a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție. Florin i-a transmis: ”Se vede oricum că ești plecată! Stand-up-ul feminin este foarte rar și foarte greu de făcut. Îți prevăd chiar un viitor bucureștean!”.

Ionuț Scripcaru a urcat pentru prima dată pe o scenă la preselecțiile Românii au talent. Concurentul este autodidact în ceea ce privește muzica, învață totul după ureche, iar aseară a cântat la pianină compoziția Fantasie – Impromptu. Ionuț a creat un moment sensibil și i-a impresionat pe jurați, care s-au ridicat în picioare la final, l-au aplaudat și i-au acordat 4 de DA. ”Te iubesc, te ador! Ești un geniu! Ionuț, aștept de jumătate de an să mă facă cineva să plâng. Ți-a ieșit. Mi se pare definiția talentului și definiția emisiunii Românii au talent – omul simplu care, iată, emoționează. Ești bucuria mea cea mai mare!”, i-a spus Mihaela.

Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii în Constanța și, aseară, pe scena de la Românii au talent pentru a-i încânta pe toți cu aptitudinile lui. A cântat o melodie hip-hop compoziție proprie și i-a făcut pe cei prezenți în sală să răspundă întrebării din refren ”Ce faci?”. În momentul jurizării, Florin i-a spus: ”Sper să fii un marinar bun! Restul e OK… Mă iau și eu după colegi… DA!”. Concurentul a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Nu este prima dată când Liviu Minescu își încearcă norocul la preselecțiile Românii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o invenție în premieră mondială – video microfonul. Liviu s-a filmat, după care i-a înmânat Andrei invenția. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a testat microfonul cântând, făcându-le astfel o surpriză tuturor celor prezenți în sală. ”Domnule concurent, în speranța că nu vă vor răpi extratereștrii, aș vrea să vă revăd, motiv pentru care răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi și, chiar dacă Mihaela nu a fost convinsă de talentul concurentului, acesta merge în etapa următoare cu 3 de DA.

Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseară un moment energic, plin de senzualitate. Concurentele au dansat și s-au sincronizat perfect, iar juriul le-a apreciat reprezentația și le-a aplaudat. ”Sunteți dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia aștept să vă dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela. Cu grupul Major Danger ne reîntâlnim în etapa următoare, în care merg cu 4 de DA.

Un sportiv desăvârșit, Adrian EFEKT Group, a făcut aseară o serie de acrobații solicitante la bară scurtă. A uimit cu talentul său, iar publicul și juriul s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda momentul incredibil. Nici Smiley și Pavel nu s-au lăsat mai prejos și au mers pe scenă pentru a demonstra că sunt, și ei, sportivi desăvârșiți. Dacă Smiley a stat în cap preț de câteva secunde, Pavel i-a surprins pe toți cu o serie de flotări executate în stilul lui. În momentul jurizării, Andra, încântată de talentul lui Adrian, i-a spus: ”Spre surprinderea colegilor mei, m-am ridicat în picioare. M-am ridicat pentru tot efortul depus și să-l felicit!”. Concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Robert Frățilă a adus aseară pe scenă un moment de dans contemporan plin de ritm, atitudine, sensibilitate și emoție. El a transmis o poveste și i-a impresionat pe jurați cu mișcările sale, iar Mihaela i-a spus: ”Mi-a plăcut extraordinar de tare! Ești un dansator foarte bun! Bravo, Robert! Te felicit din toată inima! De la mine ai un DA!”. Andra, Andi și Florin au fost în asentimentul Mihaelei, iar Robert merge mai departe cu 4 de DA.

Trupa Arhaica a adus pe scenă un moment inedit și a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenți au cântat melodia Ciuleandra și au creat un moment energic, în care cele două ritmuri s-au combinat perfect. Publicul, dar și jurații au apreciat prestația lor, iar Andi le-a spus la final: ”Din punctul meu de vedere, e nevoie de astfel de apariții! Răspunsul meu este DA!”. Cu trupa Arhaica ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

De la trupa Arhaica, am trecut aseară la o lume la fel de fascinantă, cea adusă de Valeriu Nichitean. El a prezentat un număr de jonglerii cu o bilă și a avut momente în care a lăsat impresia că înfrânge gravitația. Talentul lui Valeriu a încântat juriul, care l-a aplaudat și lăudat. ”Faci să pară că te joci cu un fulg. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Mara Prună a cântat la pian și voce o melodie compusă de ea, Sweet dreams, cu o semnificație puternică. Jurații au fost impresionați de interpretare, dar și de compoziția piesei, care i-a emoționat. Concurenta i-a fascinat pe toți cu talentul său, iar Florin i-a spus, cu lacrimi în ochi: ”Dacă ai avut necazuri și muzica te ajută și te-a ajutat să stai în lumină… să rămâi tot timpul în lumină, să nu te întorci nicio secundă înapoi!”. Mara a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselecții un număr complex de balet feminin și dans contemporan executat de băieți pe tocuri. Cei 9 concurenți au făcut spectacol pe scenă, au adus foarte multă energie, frumusețe și talent și au smuls ropote de aplauze. ”Vai de mine, ce moment ați făcut! Perfecți ați fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat în manieră proprie melodia Sub pielea mea, au adăugat câteva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alături de ei. Andi, Mihaela, Andra și Florin au apreciat momentul prezentat de cei doi, iar în timpul jurizării, Andra le-a spus: ”O fost fain! O fost foarte fain! Sunteți foarte emoționați și nu vreau să mai prelungesc emoția asta prea mult! DA!”. Concurenții au părăsit scena cu 4 de DA și merg în etapa următoare.

Ultimul moment din cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un număr inedit de balance, care i-a făcut pe toți curioși. Chiar dacă aparent static, momentul a fost unul spectaculos și Diana a impresionat prin eleganță, echilibru și concentrare. Mihaela a apăsat X-ul în timpul reprezentației și a acordat un NU, însă concurenta merge mai departe cu 3 de DA. ”Poate că viața e făcută și din momente din astea. Poate că nu e totul numai un heirup din ăsta, contra cronometru. Uneori, lucrurile trebuie să fie mai așezate.”, a spus Andi la final.

Show-ul Românii au talent le-a adus aseară telespectatorilor un spectacol extraordinar, plin de surprize, momente care au smuls ropote de aplauze, au adus lacrimi de bucurie și au emoționat.

Noi concurenți sunt gata să demonstreze că sunt talentați, să impresioneze și să fie văzuți de o țară întreagă, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

[polldaddy poll=”9355161″]

Comentarii

Analize

A început votarea pentru premiul de originalitate la Românii au talent! Show-ul, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate! Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

 

De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 Românii au talent. 

Comentarii

Continue Reading

Analize

KANAL D a spulberat din nou audienta! Iata ce cifre a obtinut

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

AudienteTV: Serialul “Ma numesc Zuleyha” cucereste tot mai multi privitori

 Kanal D a acaparat peste 20% cota de piata, pe doua targeturi, National si All Urban, in Prime Time

 Kanal D a inregistreaza in continuare cifre spectaculoase in audienta cu serialul “Ma numesc Zuleyha”. In intervalul difuzarii acestuia (20:00-22:00), statia s-a pozitionat pe primul loc la nivel national si la orase, cu peste 20% cota de piata. Astfel, s-au inregistrat urmatoarele valori, conform Kantar Media Romania: 10,3% Rating si 22,7% Share, pe target National, si 8,5% Rating si 20,1% Share, pe All Urban.

In ceea ce priveste publicul commercial (18-49 Urban), statia a inregistrat cifre ce au plasat-o pe locul doi in clasamentul audientelor, cu 5,6% Rating si 18,2% cota de piata.

Aproape doua milioane de telespectatori (1.806.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, episodul de aseara, in intervalul mai sus mentionat, iar minutul de aur  (21:16) a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane de fani ai productiei (2.108.000).

Incepand de saptamana viitoare, serialul “Ma numesc Zuleyha” va fi difuzat cinci zile pe saptamana,  de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D10,322,71806
 Pro TV9,821,61714
 Antena 15,411,8940
BIR ZAMANLAR CUKUROVARomania TV2,04,4347
20:00-22:00Antena 31,83,9312
 National TV1,73,7291
 Prima TV1,12,5198
 TVR 11,12,5196
 Pro Cinema0,81,7139
 ETNO0,81,7133

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,520,1812
 Pro TV8,319,5789
 Antena 15,011,7472
BIR ZAMANLAR CUKUROVAAntena 32,35,5221
20:00-22:00Romania TV2,25,3213
 National TV1,43,3135
 TVR 11,12,5102
 Digi 240,92,082
 Happy Channel0,92,082
 Pro Cinema0,81,872

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Peste doua milioane de telespectatori cu ochii pe “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D

Avatar

Published

on

Serialul turcesc “Ma numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc in clasamentul audientelor, aseara, la nivelul publicului din intreaga tara si de la orase, conform cifrelor furnizate de Kantar Media Romania. Astfel, in intervalul difuzarii productiei (20:00-22:00), statia a inregistrat 10,0% Rating si 21,5% cota de piata, pe targetul National, si 8,2% Rating si 19,0% cota de piata, pe All Urban.

1 751.000 de telespectatori au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, serialul, iar minutul de aur, inregistrat la 21:13, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de fani ai serialului (2.059.000).

 

Incepand de saptamana viitoare serialul “Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri de la ora 20:00. Modificarea in grila vine in contextul in care semifinalele “Survivor Romania” vor fi difuzate in acest weekend, sambata si duminica (23 mai, 24 mai),  urmand ca Finala “Survivor Romania” sa fie difuzata pe 30 mai. Astfel ca serile de luni si marti vor face loc serialului turcesc “Ma numesc Zuleyha” care a cucerit deja milioane de privitori.

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D10,021,51751
 Pro TV7,516,21320
 Antena 17,315,71277
BIR ZAMANLAR CUKUROVARomania TV3,06,6535
20:00-22:00Antena 31,73,6295
 TVR 21,53,2264
 Prima TV0,91,9155
 TVR 10,81,8143
 National TV0,81,7137
 Happy Channel0,81,6132
     
     

 

 

     
All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,219,0785
 Antena 16,515,0622
 Pro TV6,214,2586
BIR ZAMANLAR CUKUROVARomania TV2,86,4265
20:00-22:00Antena 32,35,3217
 TVR 21,12,4101
 Prima TV0,92,187
 Happy Channel0,81,980
 B1TV0,81,979
 National TV0,71,770
     
     

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0