Connect with us

Emisiuni

FOTO Prima semifinală LIVE – ROMANII AU TALENT de la PRO TV debutează astăzi cu primii 12 concurenţi!

Published

on

 
Prev1 of 2

Astăzi, de la 20:30, va avea loc primul show live al celui de-al cincilea sezon Românii au talent! Juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis este gata să vadă evoluţiile primilor 12 semifinalişti. 

Vor fi în total 5 semifinale, care vor prezenta câte 12 concurenți. În finala show-ului vor ajunge 3 concurenți din fiecare semifinală: doi aleși de public și unul ales de către jurați, dintre concurenții clasați pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

Vineri, într-un decor spectaculos, primii 12 semifinalişti îşi vor prezenta momentele cu care își propun să impresioneze atât juraţii, cât şi telespectatorii, care vor contribui în direct la jurizarea acestora. Votul telespectatorilor este cel care duce eroii mai departe, în finală!

Telespectatorii vor avea parte mâine seară de momente diverse, care vor surprinde prin complexitatea lor. Vom avea parte de unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la Românii au talent, de un dans ucrainian autentic, de acrobaţii uluitoare care vor ţine cu sufletul la gură audienţa, muzică populară, rock sau instrumentală, interpretate formidabil, un număr excepţional de magie şi un belly dance executat cu foarte multă pasiune.

Surprizele nu se opresc aici. Smiley va urca pe scenă împreună cu band-ul său pentru a cânta cea mai nouă piesă, Oarecare, iar trupa Phoenix, împreună cu fostul finalist Românii au talent, Andrei Cerbu, va încinge atmosfera în sală cu interpretarea unor melodii rock.

Primii 12 concurenți în lupta pentru titlul de erou național

După ce în audiţii, Mihail Chistol şi Vasili Truscov au prezentat un număr de jonglerii cu greutăţi, reuşind să impresioneze juraţii, vineri cei doi vor veni pe scenă cu un moment spectaculos, prin care îşi doresc să surprinda telespectatorii.

Bordea Alexandru şi Oana Zara au venit la preselecţii timizi, dar cu un talent uriaş. Dansul contemporan prezentat de cei doi a sensibilizat audienţa şi a smuls ropote de aplauze. Mâine, în prima semifinală Românii au talent a celui de-al cincilea sezon, cei doi concurenţi vor avea o prestație de excepție, presărată cu multe surprize.

Traian Constantin a uimit juriul, dar şi publicul, cu interpretarea uimitoare la pian a melodiei Ballade pour Adeline. Concurentul vine în prima semifinală cu forţe proaspete, încrezător şi dornic să demonstreze că merită să se afle printre finalişti. Vineri vom vedea un nou moment gândit şi pus în scenă de Traian, o povesteemoţionantă şi plină de sensibilitate.

După ce în timpul preselecţiilor a uimit cu îndemânarea sa, dar şi cu concentrarea de care a dat dovadă, Mihai Nicu Chistol va veni vinerea aceasta cu foarte multă ambiţie şi dornic să facă un spectacol nemaiîntâlnit, punând în scenă un număr de acrobație completat cu elemente spectaculoase.

Membrii grupului Drăgoi Band au cucerit scena cu momentul pe care l-au prezentat la preselecţii. Au reuşit să creeze un moment memorabil şi au smuls ropote de aplauze din partea tuturor celor prezenţi în sală. Pentru semifinale, ei pregătesc o surpriză de proporţii şi vor face tot posibilul să aducă voia bună în casele tuturor românilor.

Unul dintre cei mai buni magicieni prezenţi pe scena de la Românii au talent este tânărul Răzvan Ioviţe. El a surprins juraţii în etapa preselecțiilor şi le-a demonstrat că talentul său merită să meargă mai departe. Cu Răzvan ne vom revedea vinerea aceasta şi îi vom putea aprecia live talentul.

Ion Barbu a reuşit încă de la primele acorduri ale melodiei interpretate la preselecţii să o convingă pe Andra că este talentat şi că merită un loc direct în semifinale. Jurata a fost impresionată de calităţile vocale ale tânărului, aşa că, a apăsat golden buzz-ul şi l-a adus pe acesta direct in semifinală. Ion Barbu ne va surprinde şi mâine cu talentul său şi cu spectacolul din jurul acestuia.

Membrii trupei de improvizaţie Obligo au adus pe scena de la Românii au talent un moment de excepţie. Numărul prezentat de cei cinci băieţi a stârnit reacţii incredibile şi a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenţi în sală. Juraţii au apreciat momentul trupei şi au decis că merită să meargă în semifinale, unde să surprindă încă o dată telespectatorii cu un moment autentic de improvizație.

Funny jumpers au reuşit să creeze la preselecţii un moment extrem de amuzant, combinat cu elemente dificile de acrobaţie. Au fost siguri pe ei şi au executat perfect toate salturile, făcând dintr-un număr obişnuit de acrobaţie un adevărat spectacol, cu care ne vom reîntâlni vinerea aceasta în prima semifinală Românii au talent.

Foto Credit: PRO TV

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Sase concurenti fantastici completeaza lista finalistilor sezonului #9suprem Romanii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară a fost un spectacol formidabil pe scena Românii au talent. Concurenții au adus reprezentații pline de energie, emoție și culoare și au reușit încă o dată să impresioneze publicul și jurații.

Toți au fost la înălțime și au făcut show, însă în urma voturilor publicului și deciziei juriului doar cinci dintre ei au obținut un loc în mare finală: Corul de copii al Operei Naționale, Aris Negoiță, Elena Gibson, Anton Joseph și Isabela Stănescu. Tot aseară, jurații și-au folosit și wild card-ul din acest sezon și au ales cel de-al 11-lea finalist: Stevie Starr. Vineri, Andi, Andra, Mihai și Florin au decis și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Azeri brothers și Elena Gibson.

Cea de-a doua semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.6 puncte de rating și 37.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.9 puncte de rating și 10.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:23, aproape 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Ultimii 12 semifinaliști din sezonul 9 Românii au talent au făcut spectacol și au luptat cu toate armele talentului pentru un loc în marea finală. Aceștia și-au transpus emoțiile și determinarea în momente uluitoare și au reușit să încânte publicul și jurații cu aptitudinile lor și cu modul în care le-au pus în scenă. Tot aseară, INNA a cântat pentru prima dată în România, în cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, melodia Iguana și s-a distrat alături de public, jurați și Smiley și Pavel Bartoș. Reprezentații de breakdance, canto, dans contemporan, acrobatic balance, forță, contorsionism și pole dance au fost prezentate de concurenți vineri și au umplut scena cu lumină, culoare, energie și vibrație.

Lista finaliștilor a fost completată vineri seară. Cei 11 concurenți sunt gata să uimească încă o dată publicul săptămâna viitoare, în marea finală, să facă spectacol și să obțină voturile telespectatorilor pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Concurenta care l-a sãrutat pe Bendeac revine la iUmor. Delia: „Zici cã suntem la Insula Iubirii!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a 13-a ediţie iUmor, difuzatã disearã, de la 20:00, la Antena 1, aşa cum sugereazã şi numãrul ei, 13, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit sã primeascã minimum douã like-uri din partea juraţilor în acest sezon.

I s-a întâmplat şi Veronicãi Gheorghe, concurenta care a revenit pentru a treia oarã la iUmor. „Am venit pentru cã am primit invitaţie specialã de la Cheloo data trecutã. Bineînţeles cã nu puteam rata o invitaţie atât de onorantã, nu cred cã a mai fãcut-o multora. Vreau sã zic cã sunt nesãrutatã, m-am pãstrat pentru unul dintre ei, poate îndrãzneşte Cheloo!”, a mãrturisit aceasta în culise.

Pe Mihai Bendeac nu l-a impresionat deloc revederea: „Cred cã m-am prins care e motivul!”, fãcând referire la faptul cã Veronica vine pentru a treia oarã la iUmor. „Iubeşti celebritatea!”, i-a mai spus concurentei. De aici şi pânã la un schimb de replici foarte acid a mai fost doar un singur pas. A urmat şi pãrãsirea mesei juriului, gest fãcut de Mihai Bendeac, iar momentul a continuat în culise, sub privirile tuturor, inclusiv ale colegilor de juriu, care nu au putut rata scena. „Zici cã suntem la Insula Iubirii!”, a declarat Delia amuzatã. Cum s-a încheiat momentul, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie iUmor, difuzatã mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al şaselea sezon. Dupã ediţia de disearã, pe 1 iunie, de la 20:00, în marea finalã iUmor, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu în valore de 20.000 de euro. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Pe 1 iunie, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin  SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Preselecţiile pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor sunt în plinã desfãşurare, iar înscrierile se pot face în continuare pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

INNA va cânta în cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent! Următorii 12 semifinaliști sunt gata să facă spectacol!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vinerea aceasta, de la 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena Românii au talent și își vor prezenta momentele pe care le pregătesc în detaliu. Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații mâine și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu.

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării.

Tot mâine, INNA va veni la Românii au talent și va cânta piesa Iguana. Artista a atins un nou record pe YouTube, cu 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal și peste 5 milioane de abonați, a performat în peste 800 de concerte și are milioane de fani în toată lumea. INNA este fericită că va avea ocazia să încânte din nou publicul și telespectatorii direct de pe scena celui mai tare show de divertisment și a spus: ”Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la Românii au talent și abia aștept să înceapă petrecerea! Voi cânta în premieră în România melodia Iguana și sunt sigură că ne vom super distra!”.

Spectacolul din cea de-a doua semifinală LIVE este gata să înceapă!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending