Connect with us

Emisiuni

FOTO Prima semifinală LIVE – ROMANII AU TALENT de la PRO TV debutează astăzi cu primii 12 concurenţi!

Published

on

Astăzi, de la 20:30, va avea loc primul show live al celui de-al cincilea sezon Românii au talent! Juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis este gata să vadă evoluţiile primilor 12 semifinalişti. 

Vor fi în total 5 semifinale, care vor prezenta câte 12 concurenți. În finala show-ului vor ajunge 3 concurenți din fiecare semifinală: doi aleși de public și unul ales de către jurați, dintre concurenții clasați pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

Vineri, într-un decor spectaculos, primii 12 semifinalişti îşi vor prezenta momentele cu care își propun să impresioneze atât juraţii, cât şi telespectatorii, care vor contribui în direct la jurizarea acestora. Votul telespectatorilor este cel care duce eroii mai departe, în finală!

Telespectatorii vor avea parte mâine seară de momente diverse, care vor surprinde prin complexitatea lor. Vom avea parte de unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la Românii au talent, de un dans ucrainian autentic, de acrobaţii uluitoare care vor ţine cu sufletul la gură audienţa, muzică populară, rock sau instrumentală, interpretate formidabil, un număr excepţional de magie şi un belly dance executat cu foarte multă pasiune.

Surprizele nu se opresc aici. Smiley va urca pe scenă împreună cu band-ul său pentru a cânta cea mai nouă piesă, Oarecare, iar trupa Phoenix, împreună cu fostul finalist Românii au talent, Andrei Cerbu, va încinge atmosfera în sală cu interpretarea unor melodii rock.

Primii 12 concurenți în lupta pentru titlul de erou național

După ce în audiţii, Mihail Chistol şi Vasili Truscov au prezentat un număr de jonglerii cu greutăţi, reuşind să impresioneze juraţii, vineri cei doi vor veni pe scenă cu un moment spectaculos, prin care îşi doresc să surprinda telespectatorii.

Bordea Alexandru şi Oana Zara au venit la preselecţii timizi, dar cu un talent uriaş. Dansul contemporan prezentat de cei doi a sensibilizat audienţa şi a smuls ropote de aplauze. Mâine, în prima semifinală Românii au talent a celui de-al cincilea sezon, cei doi concurenţi vor avea o prestație de excepție, presărată cu multe surprize.

Traian Constantin a uimit juriul, dar şi publicul, cu interpretarea uimitoare la pian a melodiei Ballade pour Adeline. Concurentul vine în prima semifinală cu forţe proaspete, încrezător şi dornic să demonstreze că merită să se afle printre finalişti. Vineri vom vedea un nou moment gândit şi pus în scenă de Traian, o povesteemoţionantă şi plină de sensibilitate.

După ce în timpul preselecţiilor a uimit cu îndemânarea sa, dar şi cu concentrarea de care a dat dovadă, Mihai Nicu Chistol va veni vinerea aceasta cu foarte multă ambiţie şi dornic să facă un spectacol nemaiîntâlnit, punând în scenă un număr de acrobație completat cu elemente spectaculoase.

Membrii grupului Drăgoi Band au cucerit scena cu momentul pe care l-au prezentat la preselecţii. Au reuşit să creeze un moment memorabil şi au smuls ropote de aplauze din partea tuturor celor prezenţi în sală. Pentru semifinale, ei pregătesc o surpriză de proporţii şi vor face tot posibilul să aducă voia bună în casele tuturor românilor.

Unul dintre cei mai buni magicieni prezenţi pe scena de la Românii au talent este tânărul Răzvan Ioviţe. El a surprins juraţii în etapa preselecțiilor şi le-a demonstrat că talentul său merită să meargă mai departe. Cu Răzvan ne vom revedea vinerea aceasta şi îi vom putea aprecia live talentul.

Ion Barbu a reuşit încă de la primele acorduri ale melodiei interpretate la preselecţii să o convingă pe Andra că este talentat şi că merită un loc direct în semifinale. Jurata a fost impresionată de calităţile vocale ale tânărului, aşa că, a apăsat golden buzz-ul şi l-a adus pe acesta direct in semifinală. Ion Barbu ne va surprinde şi mâine cu talentul său şi cu spectacolul din jurul acestuia.

Membrii trupei de improvizaţie Obligo au adus pe scena de la Românii au talent un moment de excepţie. Numărul prezentat de cei cinci băieţi a stârnit reacţii incredibile şi a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenţi în sală. Juraţii au apreciat momentul trupei şi au decis că merită să meargă în semifinale, unde să surprindă încă o dată telespectatorii cu un moment autentic de improvizație.

Funny jumpers au reuşit să creeze la preselecţii un moment extrem de amuzant, combinat cu elemente dificile de acrobaţie. Au fost siguri pe ei şi au executat perfect toate salturile, făcând dintr-un număr obişnuit de acrobaţie un adevărat spectacol, cu care ne vom reîntâlni vinerea aceasta în prima semifinală Românii au talent.

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending