Connect with us

Emisiuni

FOTO Prima semifinală LIVE – ROMANII AU TALENT de la PRO TV debutează astăzi cu primii 12 concurenţi!

Published

on

 
Prev1 of 2

Astăzi, de la 20:30, va avea loc primul show live al celui de-al cincilea sezon Românii au talent! Juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis este gata să vadă evoluţiile primilor 12 semifinalişti. 

Vor fi în total 5 semifinale, care vor prezenta câte 12 concurenți. În finala show-ului vor ajunge 3 concurenți din fiecare semifinală: doi aleși de public și unul ales de către jurați, dintre concurenții clasați pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

Vineri, într-un decor spectaculos, primii 12 semifinalişti îşi vor prezenta momentele cu care își propun să impresioneze atât juraţii, cât şi telespectatorii, care vor contribui în direct la jurizarea acestora. Votul telespectatorilor este cel care duce eroii mai departe, în finală!

Telespectatorii vor avea parte mâine seară de momente diverse, care vor surprinde prin complexitatea lor. Vom avea parte de unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la Românii au talent, de un dans ucrainian autentic, de acrobaţii uluitoare care vor ţine cu sufletul la gură audienţa, muzică populară, rock sau instrumentală, interpretate formidabil, un număr excepţional de magie şi un belly dance executat cu foarte multă pasiune.

Surprizele nu se opresc aici. Smiley va urca pe scenă împreună cu band-ul său pentru a cânta cea mai nouă piesă, Oarecare, iar trupa Phoenix, împreună cu fostul finalist Românii au talent, Andrei Cerbu, va încinge atmosfera în sală cu interpretarea unor melodii rock.

Primii 12 concurenți în lupta pentru titlul de erou național

După ce în audiţii, Mihail Chistol şi Vasili Truscov au prezentat un număr de jonglerii cu greutăţi, reuşind să impresioneze juraţii, vineri cei doi vor veni pe scenă cu un moment spectaculos, prin care îşi doresc să surprinda telespectatorii.

Bordea Alexandru şi Oana Zara au venit la preselecţii timizi, dar cu un talent uriaş. Dansul contemporan prezentat de cei doi a sensibilizat audienţa şi a smuls ropote de aplauze. Mâine, în prima semifinală Românii au talent a celui de-al cincilea sezon, cei doi concurenţi vor avea o prestație de excepție, presărată cu multe surprize.

Traian Constantin a uimit juriul, dar şi publicul, cu interpretarea uimitoare la pian a melodiei Ballade pour Adeline. Concurentul vine în prima semifinală cu forţe proaspete, încrezător şi dornic să demonstreze că merită să se afle printre finalişti. Vineri vom vedea un nou moment gândit şi pus în scenă de Traian, o povesteemoţionantă şi plină de sensibilitate.

După ce în timpul preselecţiilor a uimit cu îndemânarea sa, dar şi cu concentrarea de care a dat dovadă, Mihai Nicu Chistol va veni vinerea aceasta cu foarte multă ambiţie şi dornic să facă un spectacol nemaiîntâlnit, punând în scenă un număr de acrobație completat cu elemente spectaculoase.

Membrii grupului Drăgoi Band au cucerit scena cu momentul pe care l-au prezentat la preselecţii. Au reuşit să creeze un moment memorabil şi au smuls ropote de aplauze din partea tuturor celor prezenţi în sală. Pentru semifinale, ei pregătesc o surpriză de proporţii şi vor face tot posibilul să aducă voia bună în casele tuturor românilor.

Unul dintre cei mai buni magicieni prezenţi pe scena de la Românii au talent este tânărul Răzvan Ioviţe. El a surprins juraţii în etapa preselecțiilor şi le-a demonstrat că talentul său merită să meargă mai departe. Cu Răzvan ne vom revedea vinerea aceasta şi îi vom putea aprecia live talentul.

Ion Barbu a reuşit încă de la primele acorduri ale melodiei interpretate la preselecţii să o convingă pe Andra că este talentat şi că merită un loc direct în semifinale. Jurata a fost impresionată de calităţile vocale ale tânărului, aşa că, a apăsat golden buzz-ul şi l-a adus pe acesta direct in semifinală. Ion Barbu ne va surprinde şi mâine cu talentul său şi cu spectacolul din jurul acestuia.

Membrii trupei de improvizaţie Obligo au adus pe scena de la Românii au talent un moment de excepţie. Numărul prezentat de cei cinci băieţi a stârnit reacţii incredibile şi a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenţi în sală. Juraţii au apreciat momentul trupei şi au decis că merită să meargă în semifinale, unde să surprindă încă o dată telespectatorii cu un moment autentic de improvizație.

Funny jumpers au reuşit să creeze la preselecţii un moment extrem de amuzant, combinat cu elemente dificile de acrobaţie. Au fost siguri pe ei şi au executat perfect toate salturile, făcând dintr-un număr obişnuit de acrobaţie un adevărat spectacol, cu care ne vom reîntâlni vinerea aceasta în prima semifinală Românii au talent.

Foto Credit: PRO TV

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Tudor Giurgiu, la Digi24: Mi-am imaginat că va fi o bombă, dar nu mi-am imaginat această avalanșă!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Regizorul Tudor Giurgiu este invitat duminică, 24 martie 2019, de la ora 13:30, la emisiunea În fața ta. Tudor Giurgiu vorbeşte despre efectul pozitiv pe care l-a avut controversatul moment în care pe scena din Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti a urcat trupa lui Dan Bursuc.

În clipa în care am gândit acest moment, mi-am imaginat că va fi o bombă, dar nu mi-am imaginat că va urma aşa o avalanșă. Sigur, iau și partea bună, am citit părerile multora care spuneau vreau să vad filmul ăla cu manele, unii mă întrebau unde să-l vadă pe net. Tot acest scandal generat a dus la curiozitatea unora de a vedea un film și ăsta mi se pare un lucru bun, spune Tudor Giurgiu.

În interviul integral, care va fi difuzat la Digi24, duminică, 24 martie 2019, de la ora 13:30, Tudor Giurgiu explică de ce Gala Premiilor Gopo este mai mult decât un eveniment al elitelor.

Vă reamintim, marți, 19 martie 2019, Sala Mare a Teatrului Național București a găzduit cea de-a treisprezecea ediție a Galei Premiilor Gopo. Evenimentul a inclus prezentarea unor scurte filme care parodiau producțiile aflate în cursa pentru trofeele Gopo, precum și a două momente de live-performance, care, de asemenea, aveau drept scop satirizarea atmosferei și a contextului social din filmele nominalizate.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Maia Morgenstern, Mirabela Dauer, Anca Țurcașiu, Irinel Columbeanu, Andreea Antonescu și Cornelia Rednic s-au ascuns în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Şase vedete s-au ascuns joi seara în spatele unor măști spectaculoase, în cadrul unei noi ediții “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Celebritățile care s-au deghizat în spatele unor personaje precum Venom, Crăiasa Zăpezii, Zorro, Ralph din filmul „Ralph Rupe Netu’”, a unei spectaculoase zeițe hinduse ori a unui Smiley Face extrem de simpatic au trebuit să fie ghicite de cele zece vedete din platou, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Anca Neacșu și Ionuț Iftimoaie, respectiv Rona Hartner, Dorian Popa, Luminița Anghel, Andrei Duban și Lino Golden, împărțiți în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor.

Celebra actriță Maia Morgenstern s-a ascuns joi seară, la “Scena misterelor”, în spatele unei spectaculoase zeițe hinduse. Deși nimeni nu a recunoscut-o după aspect sau gesturi, vocea-i inconfundabilă a dat-o de gol. “Are vocea aceea pe care o recunoști din spațiu”, spune Diana Munteanu, din echipa Galacticilor. Scheciul susținut de mască, alături de Cosmin Seleși și Șerban Copoț, pe un subiect inspirat din reality-show-ul “Asia Express – Drumul Elefantului”, în cadrul căruia cei doi au concurat, a fost unul spumos. „A fost o joacă foarte frumoasă. Ne-am amuzat”, a spus, la demascare, marea actriță.

Deși inițial, vedetelor din platou le-a fost imposibil să ghicească cine se află în spatele măștii Venom, au reușit într-un final să o facă grație indiciilor oferite de prezentatorul show-ului, Dan Negru. Astfel, vedeta care s-a deghizat în supereroul american a fost deconspirată: Andreea Antonescu, fosta componentă a trupei Andre. Protagonistă a unui număr de levitație realizat de magicianul Lorenzo, masca Vernom a fost una dintre cele mai dificile care a urcat până acum pe „Scena misterelor”, atât din punctul de vedere al realizării, cât și al vedetei din spatele ei. Masca a fost făcută în două luni de zile, iar vedeta care a purtat-o, respectiv Andreea Antonescu, a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. În plus, a trebuit să suporte o substanță fierbinte care i-a fost turnată pe cap și corp, pentru a căpăta un aspect lucios. “Partea bună este că toată lumea mi-a lăudat masca, iar partea proastă, că eu o s-o văd doar în poze, pentru că nu am putut să mă văd în oglindă”, a spus Andreea Antonescu.

Al doilea tablou al serii a fost desprins din lumea Internetului și i-a adus la “Scena misterelor” pe Ralph, din filmul animat “Ralph Rupe Netu’”, și un simpatic Emoticon. Chiar dacă au trebuit să ghicească masca fără indicii, pentru că nici una dintre echipe nu a reușit să le obțină de la Dan Negru, câteva vedete din platou s-au prins cine e Ralph, după voce. Și i-au urat la coborârea de pe scenă Crinei Matei, care a fost ajutor de mască, un călduros: “Ne vedem la Izvorani!”. Asta pentru că în spatele măștii s-a aflat, într-adevăr, cine bănuiau ei: omul de afaceri Irinel Columbeanu.

După glas a fost recunoscută și vedeta din spatele emoticonului Smiley Face care, pe “Scena misterelor”, a interpretat hit-ul “Panamera” al lui Lino Golden: celebra cântăreață MIrabela Dauer. Orice ar cânta, nu ai cum să n-o recunoști pe Mirabela”, a explicat Andrei Duban.  “Chiar mi-a făcut plăcere.  Problema e că nu credeam că o să pot să cânt piesa asta. Eu iubesc familia lui Lino foarte tare și m-am gândit că o să mă fac de râs…”, a spus Mirabela Dauer, după demascare. “Masca Smiley Face a fost cea mai frumoasă surpriză din această ediție. Am fost foarte onorat să aflu că legenda Mirabela Dauer mi-a cântat piesa.”, a spus Lino Golden.

Frumoasa Crăiasă a Zăpezii, în spatele căreia s-a ascuns Anca Țurcașiu, a apărut pe “Scena misterelor” într-un decor desprins parcă din regatul ei de gheață. Și tot datorită vocii a putut fi recunoscută de ambele tabere. Ajutor de mască a fost Grațiela, soția lui Andrei Duban. Echipa Starurilor a fost mai inspirată decât cea a Galacticilor în privința ultimei măști a serii, eroul Zorro. Ei au presupus că în spatele măștii se află cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic și au avut dreptate.

Astfel, echipa Starurilor a câștigat cea de-a patra ediție a show-ului și a donat premiul în bani obținut unei cauze umanitare.

Cine sunt următoarele celebrități care au acceptat să se ascundă în spatele măștilor, telespectatorii vor descoperi joia viitoare, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending