Connect with us

De luni, 9 noiembrie, de la ora 20.30, 12 vedete încep armata la „Șerifi de România”.

Dan Negru ia în primire trupa de vedete care timp de peste 30 de săptămâni vor locui împreună la o unitate militară, vor face antrenamente epuizante, vor merge în misiuni special în care se vor lupta cu propriile frici și își vor testa limitele, vor învăța să se descurce în echipă și vor arăta cât fair play au, toate pentru a câștiga marele tiltu de Șerif de România și premiul cel mare în valoare de 10.000 de euro.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei intră în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vedetele vreodată. Show-ul este luni și marți, de la 20.30, la Antena 1.      

Sosirea la unitatea militară îi va lua pe mulți dintre aceștia prin surprindere pentru că le va depăși orice așteptare. După ce își iau rămas bun de la soți, copii sau părinți, fiecare vedetă va intra în unitatea militară care va deveni cartierul general al trupei de vedete. Își vor săruta copii, își vor lua în brațe prietenii sau soțiile și vor intra în marea aventură „Șerifi de România”.

Odată aflați față în față cu Dan Negru, prezentatorul reality show-ului de la Antena 1, vedetele află cu stupoare că nu urmează o perioadă de acomodare, ci plecarea în prima misiune din show. Așa se face că fiecare primește sarcina de a-și pune în raniță câteva obiecte pe care le consideră indispensabile și de a renunța la bagajul cu care venise. Urcați într-un camion care îi va conduse către o destinație necunoscută, împărțiți deja în două echipe, albastră și galbenă, coordonată de CRBL, respectiv Andreea Tonciu, cele 12 vedete simt pentru prima oară panica.

În grabă, Denisa de la Bambi își pune în raniță un singur adidas, iar această constatare o face să se gândească cu ce se va încălța în misiune. „Primul contact cu ceea ce înseamnă de fapt „Șerifi de România” a fost destul de dur, pentru că nu ne așteptam să fie așa greu”, mărturisește Denisa.

„Degeaba am stat noi zile întregi să ne organizăm bagajul și să așezăm lucrurile în ordine, pentru că de cum am ajuns acolo am avut 1 minut la dispoziție pentru a ne pune în ranițe ceea ce noi consideram că ne va fi folositor!

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

 

Punct. Ăla a fost un moment în care eu m-am blocat și am reacționat extrem de haotic. „Folositor? Pentru ce? Pentru cât timp? Doamne, ce pun? Unde am pus pasta de dinți? Unde am pus cremele?” Ei bine, în haosul ăla, am răsturnat bagajele pe trotuar și mi-am pus în raniță doar un adidas, nu și perechea. Problema a fost că am realizat lucrul ăsta la câteva ore bune, pe drum. Căutam în raniță și pur și simplu nu-mi venea să cred că am pus în ea doar un adidas! Am avut însă noroc cu Raluca, ea își luase în rucsac și adidași, dar și bocanci.

Mi-a dat mie bocancii ei, doar că ea poartă cu două numere mai puțin decât mine. 3 zile cât a durat misiunea aia mi-am chinuit picioarele, nu-mi mai simțeam degetele, unghiile. Am avut și momente în care am mers în șosete pentru că simțeam că efectiv nu-mi mai încap picioarele în ei și apelam la bocanci în probe și la alergări”, povestește aceasta.

Prima noapte sub cerul liber

Prima misiune de la „Șerifi de România” îi aduce pe concurenți în mijlocul pădurii. Aici, aceștia primesc ca sarcină să instaleze un cort militar și să se gospodărească singuri.

Cine nu reușește să ridice cortul, va dormi în aer liber. Așa se face că, deși mulți dintre ei nu au dormit niciodată în viața lor la cort, fiecare trebuie să contribuie cât mai mult la ridicarea cortului, la aprinderea focului și pregărirea mesei. Ceea ce, la prima vedere, doar pare lucru ușor. Cum se vor descurca cele 12 vedete, ce vor mânca, pe unde vor dormi și cum se vor descurca la plantoane, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară de la 20.30.

Misiune la apă

 Tot în prima ediție cele două echipe au și sarcina de a fi pe val. La propriu. Asta pentru că o probă care se va desfășura pe lac și care îi obligă pe toți să intre la apă.

Raluca de la Bambi a mărturisit că nu se aștepta ca din prima zi să se confrunte cu apa, mai ales că aceasta e una dintre fobiile ei. Ce anume trebuie să aducă vedetele la mal și cum se vor descurca cu vestele de salvare si colacele, luni la Antena 1.

La finalul probelor, prima ediție „Șerifi de România” aduce și primele nominalizări la duel. Fiecare concurent trebuie să voteze în secret pe cine nominalizează la duel, în funcție de cum s-au comportat în echipă, de cât de mult au ajutat echipa, de cât de mult s-au implicat în îndeplinirea sarcinilor.

Care sunt cele două vedete care intră la duel, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni seară de la 20.30. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending