Connect with us

Life Style

FOTO Smiley este primul artist roman care are propria colectie de GIF-uri

Published

on

Smiley este primul artist din Romania care are propria colectie de GIF-uri personalizate pe care o lanseaza pe 11 aprilie, in cadrul proiectului #Smiley10 prin care artistul sarbatoreste pe parcursul unui an intreg 10 ani de cariera solo. #CumarziceSmiley reprezinta o serie de stickere amuzante in editie limitata, disponibile pe aplicatia de mobil Stickchat, creata de T-Me Studios.

 

Realizate in colaborare cu HaHaHa Production si inspirate din muzica si versurile lui Smiley, cu animatie creata pe baza fizionomiei lui Smiley si cu situatii amuzante tipice lui, GIF-urile din colectia #CumarziceSmiley inveselesc orice comunicare pe Whatsapp, Messenger, Facebook, Viber, iMessage sau orice alta aplicatie de chat, atat pe telefoanele Android cat si pe iPhone.

 

“Domnisoara, domnisoara, ce program aveti diseara?”, “Plec pe Marte”, “Am datorii la stat”, “Preocupat cu gura ta”, “Multi cred ca sunt genial”, “Multi dintre ei te vor sa fii jumatatea lor” sau “Indragostit desi n-am vrut” sunt doar cateva dintre mesajele animate si haios desenate din colectia limitata #CumarziceSmiley cu care cei care comunica online se pot remarca in fata prietenilor lor.

 

Cei care vor folosi GIF-urile #CumarziceSmiley din aplicatia Stickchat vor participa automat la un concurs ce va dura 29 de zile (11 aprilie – 9 mai), pentru a castiga premiul cel mare, un bilet VIP cu acces in backstage la concertul-eveniment din 1 iunie, de la Arenele Romane, prin care artistul sarbatoreste 10 ani de cariera solo Smiley. Mai multe informatii despre concurs, precum si o lista cu toate premiile puse in joc, se gasesc pe https://stickchat.io/smiley.

“Comunicarea online a devenit mai la indeamana tuturor decat apelul telefonic. Pe chat stabilim si ne anuntam diverse, ne distram, glumim, aratam ca ne gandim unii la altii. GIF-urile sunt instrumente cool si haioase de comunicare. Colectia #CumarziceSmiley din aplicatia Stickchat e o mare bucurie pentru mine, pentru ca e tare sa stiu ca versurile pe care eu le-am gandit sunt general valabile, iar in situatiile in care eu am fost se regasesc multi oameni. Asa ca, hai sa tot comunicam, ca va fi mare veselie!”, declara Smiley despre prima colectie de GIF-uri a unui artist roman.

 

„Colaborarea dintre stickchat, o aplicație care se adresează tinerilor, și un nume din entertainment-ul autohton de talia lui Smiley, era inevitabilă”, explică Matei Pavel, co-fondator T-Me Studios. „Conform analizei noastre demografice, mulți dintre utilizatorii Stickchat sunt fani ai lui Smiley; în plus, intuiția noastră este că industria tech din România are de câștigat de pe urma unei colaborări cu cea de entertainment și ne bucurăm că HAHAHA Production a văzut că și reciproca e valabilă”.

Advertisement

 

ANALIZA: Pro TV, record în istoria audiențelor în luna martie pe segmentul publicului comercial!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending