Connect with us

Emisiuni

FOTO Vladimir Drăghia a intrat în lupta pentru Regele junglei în show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Published

on

Vladimir Drăghia a intrat ieri în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Încă din primele momente petrecute în tabăra izolată din jungla africană, Vladimir a fost, în permanență, înconjurat de fete. Ruby, Andreea și Gina au stat toată ziua lângă noul venit și l-au pus la curent cu atmosfera din junglă.

Ediția cu numărul șapte a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:30 – 22:34, aventurile din junglă fiind urmărite la nivel național de peste 2 milioane de români. În minutul de aur de la 22:02, peste 2.4 milioane de persoane urmăreau aventurile concurenților în tabăra din Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a condus detașat topul audiențelor cu 13.6 puncte de rating și 25.9% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a reușit să obțină un rating mediu de 6.4 puncte și 12.1% cotă de piață.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Dorian vs. Vladimir                                                                                               

Tabăra celebrităților are acum doi masculi alfa. Dorian, eroul care a câștigat de cele mai multe ori porții de mâncare, în Provocarea junglei – Greu cu memoria ar putea să fie detronat de Vladimir Drăghia, care a intrat ieri în jungla africană.

Vladimir Draghia la Comoara din cufar

Vladimir a câştigat ieri toată atenția fetelor, când a renunțat, ca un adevărat gentleman, la cafea și la porția de mâncare, pentru ca cei din tabără să aibă mai multă energie. Pe tot parcursul zilei, Vladimir a fost cel care a stat lângă fete, iar Dorian nu a mai fost în centrul atenției.

Vladimir poate fi o amenințare pentru Dorian, iar publicul din România a simțit asta imediat. La Provocarea junglei de astăzi, Greu cu memoria, îi vom vedea pe cei doi într-o probă care le va testa memoria, mirosul și rezistența. Rămâne de văzut dacă cei doi se vor întoarce în tabără victorioși și vor face fetele mândre de ei!

 

Certuri, certuri și iar certuri

Foamea și experiențele extreme prin care trec fac ca celebritățile din tabără să se certe din ce în ce mai des, din orice subiect. Fie că este o ceartă în care sunt implicați cu toții sau în grupuri, în tabăra din junglă nu mai e liniște și pace! Curățenia (sau, mai bine spus, mizeria) de la toaletă, obiectele preferate cu care au intrat în tabără, porțiile de mâncare, dezordinea, privirile, replicile, toate sunt motive de ceartă în tabără.

 

Jungla, cura de slăbire ideală

Deja se vede cu ochiul liber că, după o săptămână de stat în junglă, celebritățile au multe kilograme în minus. Andreea a slăbit foarte mult, iar Dorian a spus: “Eu o să dispar în curând! Zici că sunt o stafidă ofilită!”

După ce au îndurat câteva zile de foame serioasă, ieri au primit din nou porțiile de orez și fasole pentru întreaga săptămână. Calculele pe care le-au făcut au dat următorul rezultat: fiecare celebritate din tabără trebuie să mănânce maxim o cană de orez și o cană de fasole pe săptămână, la care se adaugă porția de mâncare câștigată la Provocarea junglei, dacă se descurcă în probă.

Chiar dacă ieri Provocarea junglei le-a testat abilitatea de a urca Tot mai sus, concurenții nu au reușit. Dorian, Cătălin, Gina, Alina și Ruby au înfruntat ploi, furtuni, uragane, mingi aruncate în cap și peste 2 tone de apă, dar au reușit să se întoarcă în tabără numai cu 2 porții de mâncare. Pe Elena Merișoreanu au protejat-o și i-au spus să nu participe la probă, care ar fi solicitat-o mult prea mult.

Provocarea junglei (3)

Când nu se ceartă, se distrează

În momentele în care cei 12 sunt mai relaxați, uită de foame și încep să facă activități împreună.

Pentru că mulți sunt pasionați de sport, au improvizat în junglă o sală unde se pot antrena: Jungle Gym. Aici se antrenează, pe rând, Cătălin, Mihai, Dorian, dar și fetele, care vor să se mențină tonifiate.

Una dintre activitățile preferate din tabără este șușoteala. Fie că sunt bârfe despre ceilalți concurenți sau povești despre iubiți, iubite, neveste, părinți, prieteni, amici, cele 12 celebrități se strâng grupuri-grupuri și încep să își povestească viețile.

Când nu se ceartă și nu se distrează, concurenții meditează. Își găsesc un loc liniștit, în pat, în hamac, leagăn și rămân cu ochii pierduți în zare timp de câteva momente.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending