Connect with us

Revista Presei

VIDEO Fotograful Teodora Maftei, victima din Colectiv şi-a lansat expoziţia foto: LONDON UNEDITED

Redactia Radar de Media

Published

on

Pe Teodora Maftei, tragedia din clubul Colectiv a surprins-o „în timpul orelor de program”. Era la concert ca fotograf oficial al trupei de pe scenă – Goodbye to Gravity, dar şi în calitate de fan al acesteia.

Aseară avea programat vernisajul expoziției ei foto, „LONDON UNEDITED”. Evenimentul a avut loc în lipsa Teodorei, care luptă din nou pentru viaţă pe un pat de spital, potrivit Digi 24

Pe strada Puțul lui Zamfir din București a fost forfotă. Zeci de persoane, unite de dragostea pentru fotografie au venit să vadă cele 23 de fotografii semnate de Teodora Maftei, la expoziția numită „LONDON UNEDITED”. Jurnalist sportiv și fotograf pasionat, tânăra se numără printre victimele din clubul Colectiv și luptă, în aceste zile, pentru viața ei.

Am aflat vineri seară, am încercat să dau de Teo, n-am reușit. Am aflat că este la spital. Nu știam ce să facem, sincer, rămăsesem fără niciun gând, fără nicio idee. A doua zi ne-am gândit să propunem familiei să continuăm expoziția, dar să fie altceva, să fie caritabil, să adunăm niște fonduri pentru Teo”, spune Ghazaleh Emami, organizatorul expoziției.

La eveniment a participat mama Teodorei. Cu puținele puteri rămase, după trei zile de coșmar, le-a vorbit celor prezenți.

„Am fost astăzi la Teo. Și astăzi, la Teo. Sperăm să fie bine. Nu arată bine! Are, așa, numai ochișorii i se văd, năsucul și gurița, are fața mai umflată, mai… Și asistenta i-a deschis ochișorii. Și i-am văzut ochișorii! Și vă mulțumește din suflet la toți. Prin mine. Și vă dorește la toți sănătate și-și dorește și ei”, a spus Viorica Maftei, mama Teodorei.

Video Credit: Digi 24

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending