Connect with us

ALL MEDIA

Francesco Napoli, intra in competitia anilor ’50 si ’60, la ÎnTrecerea anilor, sambata la TVR 1 (foto si video)

Published

on

 

La cea de-a treia ediţie a emisiunii ÎnTrecerea anilor, intră în competiţie anii ´50 şi anii ´60. Mircea Radu aduce sâmbătă seara în studioul ÎnTrecerii anilor nume cunoscute şi iubite de telespectatori, ale căror performanţe se leagă de cele două decenii amintite.

Francesco Napoli va interpreta un colaj de melodii lansate de el în anii ´50  şi ´60, dar şi hitul „Americano”. După primele două ediţii, studenţii din juriul ÎnTrecerii anilor au decis că Mircea Radu merită să fie iniţiat în tainele copiuţelor: ca urmare, avându-l invitat pe Francesco Napoli şi vrând să fie bine pregătit şi cu „vorbele la el”, Mircea şi-a notat întrebările în palmă (vezi foto).

Cântăreaţa Lucky Marinescu reprezintă, la ÎnTrecerea anilor, anii ´50 şi va cânta „Aşa începe dragostea” şi „Cât e luna, cât e soare”. Lucky Marinescu a fost angajată la Teatrul „Savoy” din Bucureşti şi a făcut parte din echipa artistică a Teatrului „Ion Vasilescu”, cu care a făcut turnee în ţările Europei, dar a cântat şi pe scena Olympia din Paris şi la Teatrul de Revisă Bobino, Montparnasse, Paris. La ÎnTrecerea anilor, telespectatorii vor afla povestea de dragoste a lui Lucky Marinescu, dar şi regretele Stelei Popescu, una dintre cele mai iubite actriţe ale scenei româneşti.

„Un neajuns al timpurilor noastre este faptul că nu ştim să promovăm şi să ne  preţuim valorile”, este de părere Mircea Radu, producătorul emisiunii. Tocmai de aceea, ÎnTrecerea anilor propune telespectatorilor întâlniri memorabile cu adevăratele valori. Astfel, o voce puternică şi frumoasă vine să ne aducă aminte de Edith Piaf. Cristina Giurgiu, colaboratoare a Teatrului de Operetă Ion Dacian, face o demonstraţie de talent. Întrebarea care se pune este: oare, în cazul Cristinei, se poate construi o carieră fără marketing, bazându-se numai pe multă pasiune şi talent? La ÎnTrecerea anilor, telespectatorii pot să-şi formeze o părere.

Este ştiut faptul că actriţa Irina Petrescu nu apare la TV, cu atât mai puţin într-o emisiune de divertisment… A jucat în zeci de filme şi spectacole de teatru, fiind considerată una dintre marile frumuseţi ale scenei româneşti. Pe 11 decembrie, Irina Petrescu vine la ÎnTrecerea anilor.

Cătălin Josan, şarmant, seducător şi cât se poate de modern, este îndrăgostit de muzica românească de odinioară. O dovadă este faptul că lucrează la un album de cover-uri. „Lalele”, una dintre melodiile româneşti apreciată de public, se va regăsi pe viitorul său album, iar sâmbătă poate fi ascultată la ÎnTrecerea anilor, în interpretarea lui Cătălin Josan.

Ca balanţa să fie în echilibru, trebuia să existe şi o reprezentantă a anilor ’50, care să declare că adoră muzica timpurilor noastre. Marina Voica suţine că iubeşte muzica actuală, şi nu doar „ca sa dea bine”. Sâmbătă, telespectaorii pot admira gingăşia, eleganţa, dar şi vocea Marinei Voica.

Maria Radu, Alexandru Jula, dar şi Trupa Mondial vor fi responsabili cu readucerea în prim plan a unora dintre cele mai iubite melodii ale anilor ´50 şi ´60. Gelu Voicu, cel care împreună cu taraful „Lăutarii din Teleorman” pregăteşte un nou album, în care se vor regăsi cântece vechi, autentice, aparţinând folclorului românesc, poposeşte de asemenea la ÎnTrecerea anilor.

Prezentată şi produsă de Mircea Radu, emisiunea ÎnTrecerea anilor este o competiţie între melodiile, filmele şi succesele sportive ale unor generaţii întregi. Promovând divertismentul de calitate şi oamenii de valoare reprezentativi pentru decadele din concurs, emisiunea ÎnTrecerea anilor începe să se numere printre preferinţele publicului sâmbătă seara. Primele două ediţii ale emisiunii ÎnTrecerea anilor au adunat la nivel national, fiecare, peste 800.000 de telespectatori, crescând audienţa TVR 1 în prime-time de câteva ori.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Alex

    14 decembrie 2010 at 19:23

    MONDIAL-ii au fost si raman cei mai mari !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu pusă sub învinuire pentru deţinerea de substanţe interzise! Ce spune TVR?

Published

on

 

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu (TVR) și fostul ei iubit, prezentatorul TV Claudiu Popa (Realitatea TV), au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, informeaza Libertatea

Totul s-a petrecut pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveană Buftea. Era chiar a doua zi după protestul diasporei din Piaţa Victoriei, când sute de protestatari şi jandarmi au fost răniţi în urma confruntărilor violente.

Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, tatăl copilului său, au fost prinsi cu tigari de canabis la evenimentul muzica. Mai multe detalii pe libertatea.ro .

 

Precizări TVR

Ca urmare a solicitărilor primite din partea mass media referitoare la situatia Emmei Zeicescu, realizator TV, SRTv face următoarele precizări:

–              Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;

–              Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;

–              SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;

–              SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Carmen Dumitrescu, jurnalistă: „Am cunoscut-o pe Viorica Dăncilă ca pe o persoană abilă, nu una proastă”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Carmen Dumitrescu, jurnalistă, scriitoare și co-fondatoare a publicației locale Liber în Teleorman, a fost invitata lui Cătălin Striblea în cadrul emisiunii sale de interviuri online, pe pagina de Facebook Digi FM, și ON-Air, în fiecare duminică, pe Digi FM. 

Carmen este jurnalista din Teleorman căreia nu îi este frică să sape după informații despre Liviu Dragnea, PSD și orice ține de politică, chiar dacă primește amenințări.

„Am primit telefoane asumate cu amenințări. <<Potolește-te că nu știi ce o să ți se întâmple>>. Mă sună deputați PSD. M-a sunat după alegerile din 2016, noaptea, un deputat PSD care mi-a transmis să mă potolesc, m-a amenințat fizic, m-a înjurat. Eu nu mă tem de ei, nu au forța să îmi facă nimic. Mi se par scârbos ce fac ei. Lucrurile s-au dus spre bine acum pentru că am început să am colaborări cu presa centrală, deși au fost momente când nu aveam nici bani de pâine. Voi continua până se va termina toată lupta asta.”, a spus ea.

Având în vedere că este din Teleorman și locuiește acolo, Cătălin Striblea a întrebat-o de ce crede că Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, nu a fost la nuna fiului lor.

„Nu are cum să fie o explicație pe o problemă personală. După părerea mea, motivul a fost dosarul angajărilor fictive. Acolo, Bombonica Dragnea a plătit prejudiciul și a mărturisit, ceea ce a contat extrem de mult pentru judecători. Iar cum Liviu Dragnea este o persoană răzbunătoare, probabil că i-a interzis prezența.”, crede Carmen Dumitrescu.

Jurnalista a povestit și faptul că o cunoaște de mult timp pe Viorica Dăncilă și că era un cu totul alt om la momentul respectiv.

„O cunosc pe doamna Viorica Dăncilă de foarte mulți ani. Ea avea grijă ca relația PSD-ului cu presa să fie una foarte bună. Mi-o amintesc ca pe un om la care jurnaliștii se duceau să bea o cafea la ea acasă, cu care ei ieșeau la masă. Mi-o amintesc ca pe o persoană abilă, nu ca pe una proastă. Cred că cumva este și un joc de teatru. Cu siguranță nu e omul pe care îl vedeți la televizor. În schimb, Carmen Dan mi-a făcut o surpriză, pentru că nu părea atât de abilă. Eu cu ea am avut un conflict. Eu am scris despre ea că a fost numită subprefect pentru că este o persoană cu moravuri ușoare care a avut relații nepotrivite cu oameni din partid. Am avut nevoie la un moment dat de niște acte de la prefectură, pe care ea mi le putea da. M-a așteptat la ea la birou, foarte amabilă, mi-a dat actele de care aveam nevoie. Și mi-a spus că nu m-a dat în judecată după articolul respective, pentru că știa că va veni o zi în care voi avea nevoie de ceva de la ea. Și m-am simțit un pic prost. Dar apoi mi-am dat seama că ea doar își cultiva relațiile bune cu presa. Viorica Dăncilă e una dintre puținele femei din partid care a ajuns unde e acum pe propriile puteri. A muncit foarte mult, a lipit inclusive afișe pe stâlpi. Ea crede că a ajuns în Parlamentul European datorită lui Liviu Dragnea, de aceea îi e atât de loială. Ea nu îl va trăda niciodată.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle părerea lui Carmen Dumitrescu despre Liviu Dragnea și să îi facă un portret pe baza ascensiunii sale politice.

„La bază, Liviu Dragnea făcea contrabandă cu cauciucuri. I-a vândut lui Băsescu cauciucuri pentru Volkswagen. E inginer de profesie. Făcea comerț cu amănuntul. Cumpăra produse din Bulgaria și le vindea în România. A fost cel mai tânăr prefect al județului Teleorman. Circulă niște zvonuri cum că ascensiunea lui în politică se datorează lui Petre Roman și Mioarei Roman, cu care a dezoltat relații personale. Eu vreau să cred că de acum încolo vorbim despre declinul lui. Dar obiectiv, în mod evident, după referendum, Dragnea a ieșit șifonat. Suntem în perioada de declin, are o perioadă în care nu mai calculat și organizat, se vede o disperare. E o atitudine la polul opus, are gesturi necalculate, declarații rupte de realitate. Din fericire pentru el, are niște consilieri buni.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune TVR 3 aniverseaza 10 ani de existenta!

Published

on

 

Este vorba despre un program aniversar realizat în multiplex – Studioul Bucureşti cu toate Studiourile Teritoriale ale Televiziunii Române (TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Tg. Mureş, TVR Moldova).

Gazda evenimentului va fi Marius Constantinescu – cel care va modera discuţiile cu invitaţii fiecărui studio: oameni de televiziune, realizatori, artişti valoroşi din fiecare zonă a ţării. Publicul TVR 3 va avea ocazia ca acum, la ceas aniversar, să treacă „în spatele camerelor de filmat” şi să îi cunoască pe producătorii şi realizatorii celor mai importante programe difuzate de acest post cu profil unic în ţară.

Astfel, în studioul din Bucureşti vor fi prezenţi atât Mura Frânculescu – primul director care acum 10 ani a „apăsat butonul” startului de emisie la TVR 3, cât şi Mircea Neacşa, cel care, de mai bine de patru ani coordonează întreaga activitate a postului. Alături de ei,în studioul din Bucureşti, vor fi prezenţi prezentatorii sau producătorii emisiunilor Drumul lui Leşe, Cântec şi poveste, Arte, carte şi capricii, Mic dejun cu un campion, Regatul sălbatic, ai transmisiunilor de la Festivalul Haricleea Darcle şi Festivalul Enescu, producătorul serialului Deportaţii.

Studiourile teritoriale care aduc în programul TVR 3 cele mai bune producţii proprii şi cele mai interesante ştiri din toate colţurile ţării vor participa şi ele la acest eveniment aniversar cu reprezentanţi ai echipei dar şi cu artişti reprezentativi. Astfel, echipa  TVR Timişoara ne propune să sărbătorim alături de două doamne ale cântecului popular: Felicia Stoian şi Doriana Talpeş, iar echipa TVR Cluj ne va reaminti principalele proiecte culturale şi ale minorităţilor. Din sudul ţării, TVR Craiova ne aduce cântecele interpretate de Niculina Stoican, în timp echipa TVR Târgu Mureş o are ca invitată în studio pe îndrăgita Veta Biriş. De la acest eveniment aniversar nu puteau lipsi cele două posturi din estul ţării: TVR Iaşi şi TVR Moldova – care ne vor prezenta pe realizatorii celor mai bune emisiuni şi vor aduce momente artistice de excepţie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending