Connect with us

UTILE

Franke sărbătorește prin super oferte aniversarea a 25 de ani în România

Published

on

Aniversările – niște ocazii minunate de a marca în manieră festivă trecerea anilor. Deși e imposibil să oprim timpul, nimic nu ne oprește să ne bucurăm de toate realizările de până acum! Iar Franke, liderul mondial în producția de sisteme pentru bucătărie, a ales să-și împărtășească entuziasmul celor 25 de ani pe piața românească cu cei care i-au fost mereu alături: clienții săi.

O super promoție vă așteaptă în webshop-ul Franke, pe www.frankemagazinonline.ro: -25% la sistemele formate din 5 produse din gamele Maris și Mythos. Dacă ai așteptat momentul oportun pentru a-ți achiziționa o nouă chiuvetă, baterie, plită, cuptor, hotă sau cuptor cu microunde, a sosit chiar acum. Vei afla imediat de ce!

Colecția Maris, alegerea ideală pentru familii

Bucătăria este locul ce reunește toți membrii familiei în jurul mesei, iar echipamentele din colecția Maris sunt gândite special pentru îmbogăți aceste clipe inedite printr-un design estetic, rezistent și eficient. În plus, îmbină de minune caracterul practic și funcțiile inteligente.

Chiuvetele Fragranite Franke Maris surprind prin simplitate și eleganță. Ai de ales din variante perfecte pentru orice etapă a pregătirii hranei. Desigur, să nu uităm că sunt confecționate din fragranite, un amestec de granit natural și o rășină acrilică, supusă la temperatură și presiune înalte, ceea ce le conferă rezistență împotriva zgârieturilor și utilizării intense. 

Și cu ce să se potrivească mai bine, dacă nu cu o baterie Maris? Vă recomandăm bateriile cu robinet cu pipă înaltă, care facilitează umplerea vaselor și activitățile de spălare.

Desigur, această gamă impresionează și când vine vorba de cuptoare. Modelul Maris FMA 86 H WH are o capacitate a cuvei de 71 de litri și un design modern. Beneficiază de un sistem de curățare inclus (pe bază de abur), de închidere și deschidere amortizată a ușii, dar și de un program special pentru coacerea pâinii.

Dacă deja simți mirosul preparatelor, trebuie să știi că ai la dispoziție o diversitate de hote din care să alegi. Varianta Maris Neo uimește prin linii rafinate, forme primitoare, prețiozitatea materialelor și atenția pentru detalii. Face parte din clasa energetică A+, este dotată cu o comandă Touch Control, dar și cu aspirație dublă (frontală și inferioară).

Mythos, răspunsul nevoii de inovație

Dacă ai o locuință modernă și preferi ca accentul să fie pus pe sustenabilitate, performanță și inovație, nu poți rata produsele din gama Mythos. De fapt, cine nu-și dorește oportunități care să depășească provocările din prezent și să ducă la un viitor mai bun?

Hota în blat cu plită cu inducție integrată din colecția Mythos e dovada faptului că poți optimiza spațiul și că un singur echipament îți poate fi de folos în multiple situații. Este ideală pentru bucătăriile tip insulă sau pentru cele de dimensiuni reduse. Deține două zone Flexi pentru gătit, un sistem de siguranță pentru copii, iar hota, ce are filtru de cărbune, funcționează atât în modul de evacuare, cât și în cel de recirculare.

Sau poate preferi o plită cu arzătoare tradiționale? Opțiunea de plită Franke Mythos Inox se face remarcată prin performanțele extraordinare de curățare, datorate tratamentului inovativ la care a fost supusă suprafața. Și să nu mai zicem că îți pune la dispoziție 5 zone pentru gătit și grătare din fontă.

De pe lista electrocasnicelor inedite nu putea lipsi sertarul pentru încălzire Mythos. Este soluția perfectă pentru păstrarea alimentelor calde, dezghețare sau gătire delicată (precum dospirea). Are sistem de deschidere push-pull, atinge temperaturi între 40 și 75 de grade și se curăță foarte ușor.

Iar dacă îți dorești să incluzi în acest pachet și un cuptor cu microunde, modelul Mythos sigur este ceea ce cauți. Este incorporabil, include 9 funcții, printre care și grill, deține display LCD și programe exclusive, precum CookAssist cu 10 rețete automate și 7 programe speciale.

Profită acum de ofertă!

Accesează magazinul online Franke și creează-ți propriul sistem, incluzând toate electrocasnicele care ți se potrivesc! Stocurile sunt limitate, deci profită de super promoția aniversară Franke. 

Mult spor la cumpărături! Îți mulțumim că ești alături de noi!

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending