Connect with us

Seriale

„Fructul oprit”. Marius Cristescu: “Am să-i dau o lecție lui Lăzărescu, să o țină minte toată viața lui!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Episodul 10 al noului sezon „Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00, aduce în fața telespectatorilor secvențe emoționante, suspans și răsturnări de situație. O serie de întâmplări dau peste cap viața personajelor din familia Caragea, dar și a apropiaților ei, iar aceștia sunt nevoiți să ia decizii care le pot schimba radical universul.

După o perioadă îndelungată, în care nu au știut nimic unul despre celălalt, Marius Cristescu (interpretat de Bogdan Stanoevici) și Magda Popa (Maia Morgenstern) ajung față în față.  “Tu aici cu mine, după atâția ani, te credeam pierdut în lumea asta largă”,îI spune Magda acestuia.

Cristescu decide să-i dea o lecție lui Dan Lăzărescu(Doru Ana) pentru felul în care el și fiul său s-au comportat cu Magda. “Voi m-ați transformat într-un înger al răului și tu vei plăti pentru tot răul pe care l-ai făcut”, îi spune el lui Dan, telespectatorii urmând să afle în această seară de la ora 20.00 ce se întâmplă între cei doi.

Sonia (Michaela Prosan) începe să aibă un comportament bizar, iar asta îi dă de gândit lui Alex (Petru Păun).  “De ce am eu impresia că tu mai mult îi faci rău?(…) Uneori, chiar mă întreb dacă tu ești doctor”, îi reproșează el lui Adrian (Bogdan Albulescu). Comportamentul Soniei îi sperie pe cei din jur. “Sonia dădea din mâini și din picioare, ziceai că e nebună, că vede viespi … nu era nici o viespe”, poveștește Costică (Liviu Vârciu). Ce se petrece cu Sonia, diseară, în episodul cu numărul 10 din noul sezon “Fructul oprit”.

Ana (Cristina Ciobănașu) are o nouă întâlnire cu Călin, iar Ioan (Vlad Gherman) ajunge să-l cunoască și el pe tânărul cu care ea a ieșit la un blind date. “Ce treabă ai cu Ana?”, vrea Ioan să știe. Cum va decurge întâlnirea celor trei, telespectatorii pot afla urmărind serialul, în această seară, la Antena 1.

Pe de altă parte, Ioan face tot posibilul să descopere adevărul despre originile sale și, în acest sens, cere să se facă un test de paternitate.

Întâlnirea cu Doina (Virginia Rogin) îl determină pe Alex să ia o decizie importantă. “Alex, salveaz-o!”, îi spune ea. La ce gest neașteptat apelează Alex, în ce stare îngrijorătoare a ajuns Sonia, ce mărturisire îi face Ioan Anei, dar și ce pune Marius Cristescu la cale, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul, în această seară, de la ora 20.00, într-un nou episod “Fructul oprit”.

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending