Connect with us

Seriale

“Fructul oprit”. Planul de răzbunare al lui Dan Lăzărescu ia amploare: „O veste care o să vă schimbe viața radical”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Serialul “Fructul oprit”aduce în fața publicului, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, confruntări importante și noi dezvăluiri cutremurătoare ce vor zgudui liniștea protagoniștilor și a apropiaților săi. Trecutul revine și îi determină pe toți săși asume răspunderea pentru deciziile luate. Răsturnări de situație, secvențe emoționante, dar și momente plin de umor, toate acestea se vor regăsi în episodul 21 al sezonului 2.

Dan Lăzărescu (interpretat de Doru Ana) este mai hotărât ca niciodată să se răzbune pe familia Caragea, dar și pe cel care i-a fost odinioară prieten, Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici): “Nu am decât un singur gând, să-i fac pe toți să plângă, să-și smulgă părul din cap”.

Secrete bine ascunse ies la iveală, după ce o valiză este dezgropată, iar documentele din ea sunt folosite de Lăzărescu pentru a-și duce planul mai departe. El îi face o dezvăluire importantă guvernantei Helene (Alina Chivulescu). „S-ar putea să vă dau o veste care o să vă schimbe viața radical. Mă gândesc că poate veți înțelege cum ați ajuns în casa Caragea pe post de guvernantă …”, ce dezvăluire cutremurătoare face el, telespectatorii pot afla urmărind episodul din această seară, pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00. Cele aflate o fac pe Helene să descopere o altă față a lui Tudor Caragea și să-și dorească să părăsească definitiv casa în care a petrecut ani buni. “Cum s-a uitat el în ochii mei și m-a rugat să am grijă de copiii lui, când știa că …”, continuarea putând fi urmărită, astăzi, în episodul cu numărul 21 al acestui sezon.

Și Ioan (Vlad Gherman) descoperă un lucru important, în urma unui bilet pe care i-l aduce Iza (Ioana Blaj). “M-am săturat de toate secretele astea care ies la iveală!”, răbufnește el. Biletul ajunge și la Magda (Maia Morgenstern). „Este cea mai mare umilință din viața mea!”, reacționează ea, despre ce este vorba, diseară, într-un nou episod al serialului „Fructul oprit”.

Sonia (Michaela Prosan) se luptă să-i ofere fiului său, Victor (Călin Popescu), o viață cât mai bună. “Copilul meu frumos, te iubește mama. Într-o zi o să înțelegi cât te iubește mama. Lasa-mă pe mine să hotărăsc acum cine o să fie tatăl tău, cine cred eu că te va iubi așa cum mă iubește și pe mine.” Ce hotărâre ia Sonia cu privire la Victor, dar și la Adrian (Bogdan Albulescu), și ce se va întâmpla cu Alex (Petru Păun), telespectatorii vor găsi răspunsul în episodul din această seară.

Chiar dacă Costică (Liviu Vârciu) a revenit acasă, lucrurile nu stau deloc roz între el și Tanța (Doinița Oancea). “Divorțez.  Nu mai e nimic între noi”, spune Tanța. Pe de altă parte, Katia (Cosmina Dobrotă) are parte de primii fiori ai dragostei. “Papion?! Te-ai pupat cu el iar?”, încearcă Roxana (Carmen Tănase) să afle. Momente pline de umor, replici savuroase, dar și numeroase surprize le va aduce episodul 21 telespectatorilor!

Sezonul 2 “Fructul oprit” se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seriale

Protagonista serialului Sacrificiul, Oana Cârmaciu, s-a aventurat în vacanţã Spania

Published

on

 

Începând de astãzi, distribuţia serialului „Sacrificiul” a revenit pe platourile de filmare. Dupã o binemeritatã vacanţã în care fiecare a profitat de zilele libere şi şi-a încãrcat bateriile pentru o nouã perioadã de foc, aceştia continuă filmările pentru noul serial produs de Ruxandra Ion, care va fi difuzat începând din această toamnă la Antena 1.

Protagonista serialului „Sacrificiul”, Oana Cârmaciu, a ales ca destinaţie de vacanţã Spania şi a decis sã îmbine relaxarea cu adrenalina pentru a se descãrca dupã o perioadã intensã de filmãri. „Nu îmi place sã stau foarte mult într-un loc, nici mãcar în vacanţã, aşa cã mi-am împãrţit perioada în douã: am alocat şase zile regiunii Costa Brava, iar ultimele cinci zile le-am petrecut în Barcelona.

Ca sã mã deplasez mai uşor, am închiriat o maşinã şi am reuşit astfel sã vãd în fiecare zi un oraş ori un loc nou. Am făcut scuba diving, însă cea mai mare aventură am trăit-o în Tossa de mar, un orăşel cetate cu fortificaţii care avea un golf superb! Acolo am îndrăznit să urc timp de o oră un perete de stânci, desculţă, în costum de baie. Am ajuns la o înălţime de 12 metri de mare cu o privelişte frumoasă. A fost o experienţă palpitantă, având în vedere că nu eram foarte bine echipată. Zilele petrecute în Barcelona le-am dedicat plimbărilor, iar acum sunt pregătită să revin pe platourile de filmare cu bateriile încărcate!”, a declarat Oana Cârmaciu.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, Cea mai șocantă alegere luată de un concurent pe Insula Iubirii: Își ia amantă!

Published

on

 

Când nimeni nu se mai aștepta la ceva surprinzător după ce Insula Iubirii a ajuns la cel de-al cincilea sezon, un concurent va face o alegere incredibilă și le va arăta tuturor că o ispită nu e niciodată de ajuns, așa că își ia amantă!
Concurentul va fi ținta complotului a două femei, care vor încerca să vadă cât de departe este dispus să meargă bărbatul de la Purimuntra.

Acesta nu doar că va cădea în plasa celor două ispite, dar se va gândi la avantajele pe care le va avea în urma acțiunilor sale: validarea supremă în fața insulei și a telespectarilor, asta pentru că două dintre cele mai râvnite femei de la Insula Iubirii o să-i cadă doar lui la picioare.

Cum va reacționa bărbatul în fața asaltului ispitelor și pânã unde va fi capabil sã meargã pentru a-și trăi fantezia în Thailanda, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Serialul dinamic de investigatii criminalistice ,,Crimele” are loc pe 14 iulie la Diva

Published

on

 

București – 10 iulie 2019 – Ambițioasa, prietenoasa și geniala Kate Jameson este noul detectiv de la
DIVA și vine în serialul Crimele (The Murders), din 14 iulie, de la 21:00. Noul serial de investigații
criminalistice este localizat în vibrantul Vancouver și urmărește viața personală și profesională a lui Kate
pe măsură ce investighează cazuri complexe, care îi vor testa principiile și loialitatea.
Detectivul Kate Jameson (Jessica Lucas) se simte împovărată de succesul părinților ei. Mama ei, Rita
Gallo (Venus Terzo) este consilierul primăriei, iar tatăl ei, Anthony Jameson este un fost detectiv căzut la
datorie. În prezent investigator începător al departamentului de omucideri, Kate a lucrat inițial ca
polițist de patrulă și a obținut cel mai bun scor la testarea pentru funcția de detectiv. Relația lui Kate cu
tatăl ei a fost foarte apropiată, iar când acesta a fost ucis în misiune, lumea ei a fost zdruncinată din
temelii, pierzând un părinte și persoana pe care o respecta și admira cel mai mult. Când Kate încalcă una
dintre regulile de bază ale poliției – urmată de consecințe fatale – aceasta devine mânată de ambiția de
a se ridica la nivelul tatălui ei, dar și de a repara răul făcut.
Un alt personaj din Crimele este Detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce), partenereul lui Kate în cadrul
departamentului de omucideri. Nolan este un detectiv cu experiență, arătos și cu un umor care ascunde
trauma resimțită în urma divorțului dificil de care a avut parte. Nolan acceptă fără entuziasm să fie
partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad a fost ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această
funcție și crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, în ciuda probelor care demonstrează
contrariul. Împreună lucrează echilibrat, în ciuda atracției ciudate care le complică relația.
Echipa investighează cazuri diverse ca: un jaf bancar violent, un caz închis în urmă cu 15 ani, o serie de
crime misterioase și un criminal ce pare interesat de Detectivul Jameson.
Investighează Crimele alături de DIVA, din 14 iulie, în premieră, în fiecare duminică, de la 21:00.
Urmărește DIVA și pe rețelele de socializare:
Facebook: www.facebook.com/divaromania/
Instagram: @diva_romania

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: