Connect with us

Seriale

“Fructul oprit”. Planul de răzbunare al lui Dan Lăzărescu ia amploare: „O veste care o să vă schimbe viața radical”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Serialul “Fructul oprit”aduce în fața publicului, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, confruntări importante și noi dezvăluiri cutremurătoare ce vor zgudui liniștea protagoniștilor și a apropiaților săi. Trecutul revine și îi determină pe toți săși asume răspunderea pentru deciziile luate. Răsturnări de situație, secvențe emoționante, dar și momente plin de umor, toate acestea se vor regăsi în episodul 21 al sezonului 2.

Dan Lăzărescu (interpretat de Doru Ana) este mai hotărât ca niciodată să se răzbune pe familia Caragea, dar și pe cel care i-a fost odinioară prieten, Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici): “Nu am decât un singur gând, să-i fac pe toți să plângă, să-și smulgă părul din cap”.

Secrete bine ascunse ies la iveală, după ce o valiză este dezgropată, iar documentele din ea sunt folosite de Lăzărescu pentru a-și duce planul mai departe. El îi face o dezvăluire importantă guvernantei Helene (Alina Chivulescu). „S-ar putea să vă dau o veste care o să vă schimbe viața radical. Mă gândesc că poate veți înțelege cum ați ajuns în casa Caragea pe post de guvernantă …”, ce dezvăluire cutremurătoare face el, telespectatorii pot afla urmărind episodul din această seară, pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00. Cele aflate o fac pe Helene să descopere o altă față a lui Tudor Caragea și să-și dorească să părăsească definitiv casa în care a petrecut ani buni. “Cum s-a uitat el în ochii mei și m-a rugat să am grijă de copiii lui, când știa că …”, continuarea putând fi urmărită, astăzi, în episodul cu numărul 21 al acestui sezon.

Și Ioan (Vlad Gherman) descoperă un lucru important, în urma unui bilet pe care i-l aduce Iza (Ioana Blaj). “M-am săturat de toate secretele astea care ies la iveală!”, răbufnește el. Biletul ajunge și la Magda (Maia Morgenstern). „Este cea mai mare umilință din viața mea!”, reacționează ea, despre ce este vorba, diseară, într-un nou episod al serialului „Fructul oprit”.

Sonia (Michaela Prosan) se luptă să-i ofere fiului său, Victor (Călin Popescu), o viață cât mai bună. “Copilul meu frumos, te iubește mama. Într-o zi o să înțelegi cât te iubește mama. Lasa-mă pe mine să hotărăsc acum cine o să fie tatăl tău, cine cred eu că te va iubi așa cum mă iubește și pe mine.” Ce hotărâre ia Sonia cu privire la Victor, dar și la Adrian (Bogdan Albulescu), și ce se va întâmpla cu Alex (Petru Păun), telespectatorii vor găsi răspunsul în episodul din această seară.

Chiar dacă Costică (Liviu Vârciu) a revenit acasă, lucrurile nu stau deloc roz între el și Tanța (Doinița Oancea). “Divorțez.  Nu mai e nimic între noi”, spune Tanța. Pe de altă parte, Katia (Cosmina Dobrotă) are parte de primii fiori ai dragostei. “Papion?! Te-ai pupat cu el iar?”, încearcă Roxana (Carmen Tănase) să afle. Momente pline de umor, replici savuroase, dar și numeroase surprize le va aduce episodul 21 telespectatorilor!

Sezonul 2 “Fructul oprit” se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending