Connect with us

Televiziune

Frustrarea își spune cuvântul. Mona Segall sare la gâtul angajaților Antena!

Published

on

Mona Segall reacționează dur, după eșecul înregistrat cu emisiunea ”Dansează printre stele”. Salariul uriaș, dar audiențele mici au făcut-o pe producătoarea tv să lanseze atacuri violente la adresa angajaților Antena 1, informează Reporter Virtual.

În cadrul unei ședințe, la care a participat și Camelia Voiculescu, proprietară a Grupului Intact, Mona Segall a reacționat ca un animal rănit.

Ea a pus eșecul înregistrat cu noul show de la Antena 1 pe seama oamenilor care lucrează acolo: oamenii de la montaj, operatori, oamenii de la lumini, din regie, de la sunet, editori, redactori.

Însă nu doar ”Dansez printre stele” a înregistrat audiențe dezamăgitoare. Antena 1  a pierdut în fața Pro TV și cu formatele Hell`s Kitchen și X-Factor.

Potrivit participanților la ședința de analiză, ea ar fi spus că „oamenii sunt foarte slabi” și că îi poate înlocui, dacă situația o cere.

Camelia Voiculescu s-a mulțumit doar să asculte. Ea nu a luat apărarea propriilor angajați.

Mona Segall a părăsit Pro TV după 21 de ani de activitate. Potrivit unor persoane apropiate producătoarei TV, aceasta ar primi un salariu fabulos la postul din Băneasa, notează Fanatik.

“Nu se știe exact salariul Monei Segall, mai ales că ea nu este strict o angajată a postului, ci merge pe proiecte, însă, în mare, onorariul său s-ar învârti la 20.000 de euro pe lună!”

Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending