Connect with us

Emisiuni

Fuego are coregraf de milioane la noua sa emisiune „Drag de Romania mea” de la TVR 2

Published

on

Reclame

Saptamana trecuta a debutat la TVR2 un nou mare show de televiziune, prezentat de Fuego – Paul Surugiu. Acestra se numeste „Drag de România mea”, iar noi va prezentan unul dintre ajutoarele solistului, coregraful dansatorilor din emisiune, Florin Maris, cel care este un adevărat profesionist si care a avut şi colaborări internaţionale.

 

La TVR 2 bate vânt de schimbare şi una dintre noile producţii îl are pe Paul Surugiu – Fuego – în rol de prezentator. Noua emisiune „Drag de România mea” are în echipă o mulţime de oameni muncitori, o gazdă pe cinste dar şi un coregraf de zile mari.

Acesta se numeşte Florin Mariş şi a lucrat până acum cu cele mai tari cluburi atât de la noi din capitală cât si de peste hotare, ajungând să colaboreze cu cele mai cotate cluburi de fiţe din  Monaco, Monte Carlo, Atena, Roma, Coasta de Azur sau  Grecia. Mariş a lucrat la multe dintre Revelionele de la Antena 1, Acasa TV şi Kanal D, dar şi cu mulţi dintre soliştii care au concurat sau au ajuns la Eurovision, dar a fost şi coregraful Elenei Paparizou, al Elenei Cârstea, a lucrat cu Dorian Popa, Luminiţa Anghel şi mulţi alţii, “Acum pentru emisiune filmăm şi 12 ore pe zi şi repetăm  cu echipa de dansatori şi 3 zile pe săptămână. Trebuie să filmăm în total 12 emisiuni pâna la sfârşitul lunii  noiembrie şi abia am filmat 4, fiind filmări foarte migăloase. Avem multe costumaţii pentru echipa de balerine a emisiunii, majoritatea fiind aduse din Las Vegas şi Paris, în special cele cu pene, fiind foarte scumpe”, ne-a mărturisit coregraful între două filmări.

S-ar parea ca aceste costumaţii costă mii de euro şi au fost aduse special pentru aceste show-uri de televiziune. Fiecare emisiune are o mulţime de invitaţi celebrii care sunt adusi în studiourile unde se filmează emisiunea la TVR şi sunt premiaţi pentru carieră, primesc diploma şi prezentatorul discută cu ei. Coregraful Florin Maris este unul dintre cei mai căutaţi coregrafi şi iată că cei de la TVR au pus mâna pe el şi colaborarea este de bun augur, ambele părţi fiind mulţumite. Aşa că verţi fi surprinşi de showul care a debutat pe 7 octombrie la TVR 2.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending