Fuego, Laura Lavric, Daniela Condurache vin, miercuri, la “Te pui cu blondele?” - SURVIVIOR ROMÂNIA MOMENTE IMPORTANTE
Connect with us

Miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Daniela Condurache, Laura Lavric și Fuego se iau la întrecere pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde din platoul lui Dan Negru.

Problema este că m-ai pus între două moldovence și va fi nenorocire, pentru că amândouă vorbesc foarte mult”, îi mărturisește Fuego lui Dan Negru la începutul emisiunii.

Dacă cele două îndrăgite interprete de muzica populară îl vor lăsa pe Fuego să vorbească pe parcursul show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seara, într-o ediție plină de voie bună.

Cei trei invitați nu doar că vor povesti întâmplări haioase și vor spune bancuri dintre cele mai amuzante, ci vor avea de trecut câteva probe pregătite pentru ei de blondele din emisiune. De exemplu, vor trebui să spună cu ce afecțiuni pot fi tratate ridichea neagră, slănina, sarea și ceapa, dar și ce cântece li s-ar potrivi președintelui Klaus Iohannis, lui Adrian Mutu și lui Viorel Lis. De asemenea, în platoul emisiunii va veni astrologul Mariana Cojocaru care le va face câteva previziuni celor trei invitați.

Când se va căsători Fuego și în ce perioadă a anului vor avea parte de mari câștiguri financiare Daniela Condurache și Laura Lavric, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te pui cu blondele?”.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending