Connect with us

Emisiuni

Fuego pus in dificultate de blondele lui Negru. Ce parere are mama lui Fuego despre Irina Loghin?

Published

on

Fuego şi Horia Varlan sunt invitaţii din această săptămână care vor ţine piept armatei de „drăcuşori” şi „îngeraşi” în războiul culturii generale de la „Te pui cu blondele?”.

Hotărâte nevoie mare să pună mâna pe bani, blondele sunt determinate să-i pună în dificultate pe invitaţi cu întrebările şi provocările inedite, doar doar, cei aflaţi în platou îşi vor pierde concentrarea în confruntarea testelor de cultură generală.

Astfel, una dintre „victime” a fost Fuego, provocat fiind să dezvăluie dacă mama sa este deranjată de faptul că el apare în nenumărate ipostaze la televizor, declarând că Irina Loghin este mama sa.

„Mama mea este onorată atunci când spun că Irina Loghin este maica mea adoptivă. Nu se supără pentru că sunt foarte bune prietene. Eu sunt copilul cu două mame”, povesteşte Fuego.

Faptul că cei doi artişti comunică atât de bine şi pe plan profesional a făcut ca Fuego să lege o relaţie de prietenie cu Irina Loghin, artista apărând în videoclipul „Împodobeşte, mamă, bradul!” jucând rolul mamei.

Astfel, Fuego a dezvăluit faptul că sărbătorile de Paşte şi de Crăciun şi le petrece alături de familia sa, dar şi de familia Irinei Loghin.

Ce alte dezvăluiri va mai face artistul, dar şi juratul de la „Junior Chef”, Horia Vîrlan, vor putea afla telespectatorii numai urmărind „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending