Full Moon Live: noi categorii de bilete în vânzare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Full Moon Live: noi categorii de bilete în vânzare

Published

on

 

La cererea publicului, noi categorii de bilete sunt disponibile acum în rețeaua Eventim la Full Moon Live (16-17 septembrie, Arenele Romane, București): bilete de o zi la prețul de 129 lei (Regular) sau 149 lei (Golden Ring – ultima suplimentare, număr limitat la 100 bilete / zi de festival).

Abonamentele în presale, la preț promotional, au fost epuizate la doar două zile distanță de la punerea lor în vânzare. Sub clar de lună plină, Full Moon Live îi aduce pe scena Arenelor Romane din București pe LP, Asaf Avidan, Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia și Imagination Orchestra. Organizator: Events.

 

Vineri, 16 septembrie

DJ SET

YELLLOW (RO)

DJ SET

LUCIA (RO)

DJ SET

ASAF AVIDAN (ISR)

 

Sâmbătă, 17 septembrie

DJ SET

Imagination Orchestra (RO)

DJ SET

MOONLIGHT BREAKFAST (RO)

DJ SET

LP (USA)

Abonamentele Regular (2 days pass) sunt disponibile la prețul de 199 lei. Porțile Arenelor Romane se vor deschide zilnic la ora 17:30, iar showurile se vor termina la ora 23:00, atât vineri, cât și sâmbătă. Noi nume urmează să se adauge pe afișul evenimentului. Biletele și abonamentele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr.6.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending