Connect with us

Campanie TV

Fundația Paleologu, cu sprijinul ȘtirilePROTV.ro, lansează proiectul Capitalul relațiilor româno-ucrainene

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Fundația Paleologu împreună cu ȘtirilePROTV.ro lansează proiectul Capitalul relațiilor româno-ucrainene, un cadou pentru copiii ucraineni înainte de Crăciun. Scopul proiectului este acela de a informa un public cât mai numeros și de a înțelege mai bine ceea ce îi unește pe români și ucraineni, totul în încercarea de a ajuta la integrarea copiilor și refugiaților ucraineni în societatea românescă.

Fundația Paleologu propune o serie de zece clipuri video despre istoria și cultura Ucrainei, dedicate românilor de toate vârstele și, în oglindă, zece materiale video despre istoria și cultura României, dedicate ucrainenilor, celor peste 85.000 de refugiați rămași în țara noastră. Toate acestea sunt realizate împreună cu stirileprotv.ro și vor fi disponibile pe site, începând de astăzi.

În momentul de față în România sunt aproape 40.000 de copii, iar aceștia rămân la noi o perioadă. E de datoria noastră să-i primim foarte bine, să-i ajutăm să se integreze în societatea românească. Este o investiție în viitorul relațiilor româno-ucrainene, iar relațiile româno-ucrainene sunt esențiale pentru România. Am numit seria de video-uri “Capitalul relațiilor româno-ucrainene”. Nu e întâmplător, e vorba de un capital pe care trebuie să-l folosim și trebuie să investim în viitorul nostru”, a declarat Theodor Paleologu, președintele Fundației Paleologu și inițiatorul acestui proiect.

Suntem încântați să sprijinim acest proiect educațional, oferind o platformă online cu mare audiență care permite atingerea unui public cât mai larg. Cu elocvența bine-cunoscută, profesorul de istorie Theodor Paleologu explică ceea ce unește, mai degrabă decât desparte, popoarele român și ucrainean. E o serie de „tutoriale video” aproape obligatorie pentru toți cei care vor să înțeleagă aceste relații în profunzime, ne-a spus Sorin Kosz, Editor in Chief Digital PRO TV.

Capitalul relațiilor româno-ucrainene este un proiect special marca stirileprotv.ro, menit să contribuie la consolidarea relațiilor româno-ucrainene și va fi disponibil aici în cadrul unei secțiuni dedicate pe site-ul de știri.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending