Connect with us
Avatar

Published

on

2 of 2Înainte

Cei 20 de bursieri selectați în proiectul „O meserie pentru viitor” vor urma cursuri de calificare de scurtă durată (șapte luni) la Colegiul UCECOM din București și vor participa la ateliere practice în cadrul Samsung Service Plaza, alături de specialiștii Samsung Electronics România.

La finalul cursurilor, fiecare participant va obține un certificat profesional, iar bursierii care parcurg integral curricula și dau dovadă de implicare și dorința de merge mai departe au șansa de a fi angajați în cadrul SAMSUNG Service Plaza.

Pentru a se înscrie, tinerii absolvenți trebuie să prezinte documentele următoare: CV, copie după carte de identitate, copie după certificatul de naștere, copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul), adeverințe de venit ale tuturor membrilor familiei, diplomă de studii legalizată, adeverință medicală.

 Aplicațiile pot fi depuse la sediul Fundației Principesa Margareta a României, din incinta liceului UCECOM, Grozăvești, str. Economu Cezarescu, nr. 47-59, la Anca Sohorca, coordonator proiect, până pe 24 aprilie 2015 inclusiv.

În 2014, Samsung Electronics România a lansat programul Innovation Lab in cadrul platformei Tech Instiute, în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București. În cadrul proiectului, 50 de studenți ai Universității Politehnice au integrat un stagiu practic cu o durată de cinci săptămâni chiar în Samsung Service Plaza. Aici au avut ocazia să intre în contact cu specialiști în domeniu, beneficiind astfel de o pregătire integrată și de aptitudini care să-i recomande pentru o viitoare carieră. Stagiul s-a finalizat cu o serie de internship-uri precum și cu două angajări.

Foto credit: Samsung

CITESTE SI:

2 of 2Înainte

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending