Connect with us

Business

Furnizorul de energie empatic

Published

on

Cum vine iarna, cum facturile la gaze si energie electrica o iau razna. Daca vara mai ai doua-trei lampi solare pe care le lasi sa se incarce de la soare, pe balcon, si ai lumina gratuita toata noaptea pe hol sau in baie, iarna depinzi numai de electricitatea livrata de furnizor.

Cand un furnizor detine suprematia pe piata de energie, iti dai seama ca el este liber sa cresca preturile si sa depinda de pozitia sa privilegiata si de faptul ca este iarna, iar sursele alternative de energie electrica dispar.

Consumul de electricitate creste in acesta perioada fiindca apartamentele sunt dotate, de obicei cu centrale pe curent, iar in perioada sarbatorilor bagam in priza fel si fel de instalatii de brad si folosim cuptorul de copt electric mai mult ca niciodata. Asta nu inseamna ca aragazul se odihneste. De Craciun oala cu sarmale fierbe mult pe foc, de Revelion la fel, zilnic avem nevoie de supa calda si de ceai cald sa ne incalzim.

Ce ar fi sa alegi un furnizor de energie electrica in Bucuresti empatic, care nu profita de faptul ca in aceasta perioada consumul de curent si gaze din casa ta creste, ci iti furnizeaza si electricitate si gaz la cel mai mic pret de pe piata?

Preturile avantajoase vin la pachet cu energia electrica eco, de calitate premium. Ce inseamna acest lucru?

-nu se inregistreaza avarii la alimentarea cu energie electrica, iar in cazul in care apar, in cateva ore sunt rezolvate

-nu sunt fluctuatii de intensitate a luminii sau a gazului, ambele fiind foarte daunatoare. Tensiunea oscilanta a ars multa aparatura si este deranjanta si pentru ochi, in cazul in care becul palpaie suparator.

-orice client isi poate calcula factura si poate vedea exact cat economiseste, urmand cativa  pasi simplii: mai intai completeaza un formular, apoi incarca si genereaza contractul.

-Novapg.ro este un furnizor onest de energie, care accepta rezilierea contractului fara penalizari, cu un preaviz de 21 de zile.

-nu sunt necesare “n” drumuri la furnizorul de energie, fiindca solicitarea de informatii complete, completarea contractului si trimiterea acestuia se fac online.

Advertisement

-conectare ultrarapida dupa deconectarea de la fostul furnizor. In mai putin de o luna profesionistii de la Novapg.ro realizeaza conectarea locuintei sau firmei tale la reteaua lor de distributie.

-constiinta impacata ca acest furnizor nu dauneaza mediului inconjurator fiindca produce energie eco.

-furnizorul prezentat mai sus are 10 ani experienta pe piata de energie electrica si mii de clienti  multumiti. Multe dintre companiile de top din tara au contract cu ei si si-au declarant multumirea in evaluarile online pe care le-a facut acestui furnizor de energie electrica.

-fiecare client este tratat cu maxima atentie.

Acum este timpul sa schimbi furnizorul care iti poate calcula consumul de energie electrica si de gaz intr-o factura mult mai ieftina decat doua distincte.

Un furnizor atent de energie electrica eco si gaz merita sa se bucure de succes, mai ales ca este empatic si tine cont de cheltuielile clientilor sai, care sunt mult mai mari iarna.

Incearca si poti sa faci o coparatie intre fostul furnizor si actualul si sa alegi corect ca factura sa fie diminuata, iar energie electrica de cea mai buna calitate, ca si gazul!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending