Gabi Balint: “Când jucam fotbal nu aveam voie să urc pe motor” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Gabi Balint: “Când jucam fotbal nu aveam voie să urc pe motor”

Published

on

A fost un maestru al balonului rotund, iar acum nu îşi vede viaţa fără motoare. Gabi Balint, interlocutorul Mirunei în acest week-end, la “Jurnal pentru copii”, povesteşte cum îmbină pasiunea pentru fotbal cu cea pentru  motoare.

Deşi este pasionat de motociclete încă de când era jucător de fotbal, Gabi Balint mărturiseşte că nu avea voie să practice astfel de… „sporturi extreme”. „ Îmi plăceau motocicletele de când jucam fotbal, numai ca atunci nu puteam, nu avem voie. Era trecut în contract că nu aveam voie să mă plimb cu motocicleta şi să schiez.”

Internaţionalul roman îşi aminteşte cu nostalgie de două dintre cele mai importante goluri ale carierei sale şi, nici până în ziua de astăzi, nu se poate decide care este mai important pentru el. “Golul din Finala Cupei Campionilor, din 1986 şi al doilea a fost golul înscris la Campionatul Mondial din Italia contra Argentinei. Mi-e foarte greu să aleg între cele două goluri…”

În timpul liber Gabi Balint are grijă de cele două fetiţe ale sale. Merge la mall, la film şi în vacanţe cu acestea şi le insuflă plăcerea de a face sport. Un interviu sincer, acordat Mirunei, cel mai mic reporter de televiziune, duminică, 3 noiembrie, de la ora 09.30, la Digi24,  în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending