Gabriel Corrado joacă în Narcisa Sălbatică

0
662

Celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, se va alătura echipei de actori din telenovela Narcisa Sălbatică.


Cunoscut pentru rolul său din Perla Neagră, Gabriel Corrado este coordonatorul echipei de scenarişti ai Narcisei Sălbatice, telenovela difuzată de Antena 1 în fiecare seară de luni până joi, de la ora 22.00.

Gabriel Corrado a sosit în România sâmbătă noaptea şi va începe filmările luni, la prima oră. Actorul va rămâne în România aproape o săptămână, timp în care va filma intens pentru telenovela Narcisa Sălbatică. Personajul său este un important om de afaceri străin care îşi vizitează un bun prieten român, pe Sergiu, personaj interpretat de Şerban Ionescu.

Prin natura rolului, Gabriel Corrado va juca alături de actriţa principală, Alina Puşcaş. Gabriel Corrado nu este la prima vizită în România, el întâlnindu-i pe producătorii şi regizorii serialului difuzat de Antena 1 şi în această toamnă, la debutul Narcisei Sălbatice.

În urma întâlnirii de atunci, Gabriel declara: “Am avut câteva zile de lucru foarte intense, dar extraordinar de interesante şi pozitive, iar acum suntem on-line între echipele din Buenos Aires şi cele din Bucureşti. Cu siguranţă că voi veni din nou la Bucureşti. Este important să transmitem entuziasmul, dăruirea şi farmecul acestui gen de activitate în care suntem implicaţi cu toţii, echipa de producţie şi echipa de creaţie, pentru ca proiectul nostru să fie cel mai bun.”

Din pricina programului încărcat din Argentina, Gabriel Corrado nu va putea rămâne în ţara noastră mai mult timp. Pentru vizita de lucru la Narcisa Sălbatică, el a fost nevoit să îşi întrerupă filmările la programul tv pe care îl prezintă zilnic la postul de televiziune „Telefe” din Argentina.

Telespectatorii Antenei 1 îl vor putea urmări pe Gabriel Corrado în Narcisa Sălbatică la începutul lunii martie.

Credit Foto: evelin-hvezdy.blog.cz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.