Connect with us

ENTERTAINMENT

Gabriel Dumitru va lansa o piesa cu Minodora dupa ce a fost premiat cu Potcoava de Aur pentru muzică populară

Published

on

Îndrăgitul solist de muzică populară a revenit în atenția fanilor săi. Gabriel Dumitru tocmai a fost premiat zilele trecute cu Potcoava de Aur pentru muzică populară și cu ocazia aceasta i-am aflat și planurile, unul dintre acestea fiind revenirea și la muzică dance, căci a încercat și acest gen.

Toată lumea îl știe pe talentatul Gabriel Dumitru, datorita vocii sale. Iată că în continuare el cântă și își încântă fanii iar zilele trecute a primit un premiu de care este tare mândru și care l-a adus din nou în atenția noastră.

”Am participat la Festivalul Potcoava de Aur care s-a organizat la Sala Palatului, pentru ce-a de-a două ediție. Un eveniment la care au participat peste 4000 de oameni. Au fost zeci de artiști, printre care Mioara Velicu, Laura Lavric, Ion Paladi, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, eu, Gabriel Dumitru, și zeci de alți artiști, acompaniați de Orchestra Națională Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Acest spectacol se face pentru a doua oară, în România, la Sala Palatului. Este un concept adus din Republica Moldova, iar acolo, se face de zeci și zeci de ani. Cine câștigă Potcoava? Sunt cei care au o carieră de zeci de ani, sau au piese foarte bune, sau sunt super iubiți de public. Cei care au făcut lucruri mărețe pentru folclor. Și iată că, anul acesta, am câștigat eu Potcoava de Aur, la categoria Muzică Populară! Anul trecut, premiul a fost câștigat de Angelica Flutur iar la categoria Muzică Ușoară, Paula Seling. Spectacolul a fost pe 28 aprilie. Au participat artiști atât din România, cât și din Republica Moldova. A fost o mare bucurie și realizare pentru mine să căștig acest trofeu! Acest trofeu mă obligă să fac și mai multe piese, să realizez mult mai multe lucruri frumoase pentru folclorul românesc și pentru admiratorii mei”, ne-a povestit Gabriel Dumitru, în exclusivitate. Și tot el ne-a mărturisit și planurile sale de viitor, căci vrea să se întoarcă și la muzica dance.

”Am multe proiecte cultural-educţionale pe care le fac. Le desfășor în școli, cu copiii de la clasele 0 până la clasele a IV-a. Predăm dansuri și muzică. Avem ateliere de creație și ateliere de realizat tot felul de obiecte din diverse materiale, pentru că copiii să se poată dezvoltă. Am piese pe care le fac cu Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădăţan. Am o piesă pe care o scot, acum, cu Minodora, și sper să o lansez săptămâna viitoare. Și multe turnee, spectacole. Sănătos să fiu să le fac față! Și nu în ultimul rând, poate voi lansa noi piese dance”, a mai spus în încheiere îndrăgitul solist.

Toată lumea îl știe pe talentatul Gabriel Dumitru, datorita vocii sale. Iată că în continuare el cântă și își încântă fanii iar zilele trecute a primit un premiu de care este tare mândru și care l-a adus din nou în atenția noastră. ”Am participat la Festivalul Potcoava de Aur care s-a organizat la Sala Palatului, pentru ce-a de-a două ediție. Un eveniment la care au participat peste 4000 de oameni. Au fost zeci de artiști, printre care Mioara Velicu, Laura Lavric, Ion Paladi, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, eu, Gabriel Dumitru, și zeci de alți artiști, acompaniați de Orchestra Națională Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Acest spectacol se face pentru a doua oară, în România, la Sala Palatului. Este un concept adus din Republica Moldova, iar acolo, se face de zeci și zeci de ani. Cine câștigă Potcoava? Sunt cei care au o carieră de zeci de ani, sau au piese foarte bune, sau sunt super iubiți de public. Cei care au făcut lucruri mărețe pentru folclor. Și iată că, anul acesta, am câștigat eu Potcoava de Aur, la categoria Muzică Populară! Anul trecut, premiul a fost câștigat de Angelica Flutur iar la categoria Muzică Ușoară, Paula Seling. Spectacolul a fost pe 28 aprilie. Au participat artiști atât din România, cât și din Republica Moldova. A fost o mare bucurie și realizare pentru mine să căștig acest trofeu! Acest trofeu mă obligă să fac și mai multe piese, să realizez mult mai multe lucruri frumoase pentru folclorul românesc și pentru admiratorii mei”, ne-a povestit Gabriel Dumitru, în exclusivitate. Și tot el ne-a mărturisit și planurile sale de viitor, căci vrea să se întoarcă și la muzica dance. ”Am multe proiecte cultural-educţionale pe care le fac. Le desfășor în școli, cu copiii de la clasele 0 până la clasele a IV-a. Predăm dansuri și muzică. Avem ateliere de creație și ateliere de realizat tot felul de obiecte din diverse materiale, pentru că copiii să se poată dezvoltă. Am piese pe care le fac cu Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădăţan. Am o piesă pe care o scot, acum, cu Minodora, și sper să o lansez săptămâna viitoare. Și multe turnee, spectacole. Sănătos să fiu să le fac față! Și nu în ultimul rând, poate voi lansa noi piese dance”, a mai spus în încheiere îndrăgitul solist.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni2 ore ago

Am aflat câştigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Secretul ANTENEI 1 dezvăluit doar de Viperele Vesele. Deznodământul acestui sezon o premieră pentru emisiunea de la ANTENA 1!

Monden9 ore ago

Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul

Seriale10 ore ago

Luminița, diseară, în Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să…”

Horoscop13 ore ago

Zodiac chinezesc pentru luni, 25 septembrie 2023. Șobolanul trebuie să-și păstreze calmul

Horoscop14 ore ago

Zodii care își ascund sentimentele. Nativii care sunt greu de citit

Analize Audiente TVo zi ago

PRO TV a dat lovitura cu Andreea Marin la show-ul Săriți de pe fix! Umilință pentru Adela Popescu. Vedeta PRO cifre de audiență mai mici decât Zâna Surprizelor!

Reality Showo zi ago

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

TV Divertisment Showo zi ago

Un erou în carne și oase și un căpitan de vas, printre concurenții de duminică, de la “Tu urmezi!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Peste 1.1 milioane de telespectatori au fost, aseară, cu ochii pe Vocea României. Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Horoscop2 zile ago

Horoscopul zilei de duminică, 24 septembrie 2023. Ce nativ vor pierde pe toate planurile

Facebook

Advertisement

IN Trending