Connect with us

Talk Show

Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, declarații în premieră!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Gabriela Firea vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fost primar al Capitalei, jurnalist și om politic, Gabriela Firea va face lumină asupra unor aspecte ale vieții personale și profesionale, vehiculate în spațiul public, de-a lungul timpului. 

 

 

Jocurile de putere, problema spinoasă a traficului din București, dar și viața de familie sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul interviului din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai’. Familia a jucat un rol important în viața Gabrielei  Firea, iar invitata lui Denise Rifai a vorbit despre oamenii dragi care i-au stat alături în perioadele tulburi. “Este stăpânul inimii mele!”, este o parte din declarația emoționantă a Gabrielei Firea, care face referire la soțul ei.

 

Gabriela Firea și-a început carieră în presă în anii ’90, reușind performanță ca într-un timp foarte scurt să lucreze cu cei mai importanți oameni ai Statului român. La doar 27 de ani aceasta era purtător de cuvânt al Guvernului României, în mandatul lui Mugur Isărescu. Imaginea publică și-a consolidat-o ca jurnalist, urmând apoi cariera în domeniul politic, unde a ocupat, pe rând, două mandate de senator și a devenit primul primar femeie pe care l-a avut Bucureștiul. În prezent, Gabriela Firea este prim-vice președinte PSD și unul dintre cei mai vocali lideri ai partidului său.

 

„De ce nu ați rezolvat problema traficului din București?”, „Va temeți că veți fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”, „Ați dat bisericii milioane de Euro pentru voturi ?”,  „Este soțul șeful dvs. politic?”, „ V-au pus viața în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce va era atât de frică de tată?”,  „Când ați plâns ultima dată?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Gabrielei Firea în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending