Gabriella Nastas a lansat piesa "Iartă-mă"! Cum era să rămână fără rochie la filmările videoclipului! "Se strică relația când e prea multă iubire" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Gabriella Nastas a lansat piesa „Iartă-mă”! Cum era să rămână fără rochie la filmările videoclipului! „Se strică relația când e prea multă iubire”

Published

on

Surpriza muzicală a acestei săptămâni vine direct de la Gabriella Nastas, solista de o frumusețe răpitoare care este originară din Moldova și lansează prima ei piesă în Romania, împreună cu Sprint Music. Această melodie este însoțită și de un videoclip plin de culoare, la propriu. Fosta concurentă la X Factor, interpreta și-a depășit limitele și și-a dorit să cucerească inimile publicului românesc.

Pentru început a înregistrat piesa „Iartă-mă”, la care chiar Gabriella Nastas a făcut textul, iar împreună cu Bogdan Ioan a compus și muzica. „Piesa a fost scrisă într-o zi de 14 aprilie și mi-a luat maxim jumătate de oră. De fiecare dată când scriu ceva notez data, ora. Pentru mine e o dată specială, consider că de fiecare dată când îmi vine inspirația este forță divină. Inspirația mea vine de undeva de acolo de sus și sunt recunoscătoare pentru asta. Piesa vine din trăirile personale, e un mesaj pentru un bărbat pe care poate că l-am iubit prea mult. Probabil iubirea când e prea multă, strică. Mesajul piesei este „iartă-mă pentru prea multă iubire, pentru ceea ce am simțit pentru tine și pentru faptul că am făcut din tine un ideal, un centru de univers și eu am uitat practic de mine”, spune Gabriella.

Artista a filmat și un videoclip foarte interesant și plin de culoare.

„Am filmat în București, am început pe la ora 18.00 și am terminat de filmat pe la 5 dimineața. Au fost 7 ore intense pe care nu le-am simțit, pentru că am avut o echipă superbă. Regizor a fost  Shini Costin, am filmat cu Valentin Popescu, un actor și model talentat și a fost foarte interesant, pentru că a fost prima experiență de acest fel. Pentru videoclip am avut mai multe ținute dintre care am ales două. Am avut o rochie aurie, făcută dintr-un fel de lănțișoare din metal, un pic transparentă și cu multe tăieturi. Cât am filmat în ea și mă mișcam, putea să cadă în orice secundă de pe mine și eram atentă la ea. Trebuia să am grijă de rochie însă la un moment dat s-a rupt într-o parte și mai aveam de filmat multe cadre. Am colaborat cu stilistul Ionuț Dimache, pe care îl admir. El mă încuraja, îmi spunea că totul va fi OK”, a mai povestit Gabriella.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending