Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Talentatul actor de la „În puii mei” a mai cucerit trei personaje, de data aceasta din televiziune. După ce l-a interpretat în repetate rânduri pe Mircea Badea, Mihai Bendeac a intrat şi în pielea colegilor lui de la Antena 3: Mihai Gâdea, Victor Ciutacu şi Valentin Stan.

În ediţia de sâmbătă de la 20.20, 16 aprilie, a emisiunii În puii mei, telespectatorii vor avea ocazia să vadă o ediţie “Sinteza Zilei” cu totul ieşită din comun. Moderatorul, Mihai Gâdea, este interpretat de Bendeac, iar invitaţii săi, asemenea. Şi cum emisiunea dezbate cele mai importante subiecte ale momentului, pe agenda zilei se află mult controversatul scandal Oana Zăvoranu-Pepe. Revoltat, Ciutacu ia atitudine. Cum,telespectatorii vor putea vedea sâmbătă, de la 20.20, pe Antena 1.

In puii mei se află constant în preferinţele telespectatorilor, înregistrând în fiecare sâmbătă audienţe de top. Mihai Bendeac a demonstrat în show-urile sale că nu este personaj care să îi reziste. De la Florin Piersic, la Gigi Becali, de la Daniela Crudu, Marian Vanghelie sau Fernando la Fakiru, Naomi sau  Perversul de pe Tîrgu Ocna,  nu există niciun rol pe care actorul echipei În puii mei să nu îl interpreteze  senzaţional. Interpretării de excepţie a acestuia, i se adaugă talentul colegilor săi, Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu sau Andreea Perju, ceea ce-i face pe cei mai mulţi români să aleagă Antena 1 atunci când vine vorba de divertisment.

De aproape 20 de ani, Antena 1 este lider in arta divertismentului oferindu-le telespectatorilor show-uri impresionante. Si anul acesta, postul de televiziune dezvolta o strategie ambitioasa pregatind cele mai spectaculoase emisiuni pentru romani. Show-uri precum X Factor, Next top model, Plasa de Stele, Burlacul, Castigi in 60 de secunde sau In puii mei, precum si editiile speciale sunt doar cateva dintre emisiile pe care telespectatorii le situeaza in topul preferintelor sale.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending