Connect with us

Fashion

Gala Aniversara la a-32-a editie

Published

on

Gala aniversara a Asociatia de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania  pe scurt ASCHF-R a adunat intr-un eveniment fastuos autoritati locale si centrale, personalitati, organizatii si federatii. Luni 07.11.2022 cu ocazia implinirii celor 32 de ani de activitate ASCHF-R a marcat un eveniment de incluziune sociala la care au luat parte vedete, politicieni si reprezentanți din domeniul non-guvernamental.
Scopul evenimentului este acela de a promova drepturile si interesele persoanelor cu dizabiliati in relatia cu autoritatile si cu toate mediile sociale.
Momentul culminant al serii a fost prezentarea de moda care a purtat semnatura designerului Florin Burescu. La defilare au luat parte 20 de modele , 10 dintre ele fiind modele profesioniste de la Dinasty Models si 10 tinere cu dizabilitati.

Monik Styles Academy sa ocupat de parul modelelor oferint un plus valoare tinutelor.
Gazdele evenimentului au fost Alina Ionescu si Giany Coman, doi tineri care formeaza un cuplu de prezentatori foarte indragit ai evenimentelor de profil. Frumoasa prezentatoare TV a strălucit intr-o rochie semnata Catalin Botezatu, care de altfel si-a pus semnatura si pe vestimentatia carismaticului Giany Coman.


Un alt moment savuros a fost spectacolul oferit de artistul romanilor, Paul Surugiu-Fuego care a fost prezent si la alte editii ale asociatiei. Acesta a ridicat sala in picioare cu energia sa debordanta.
Evenimentul a avut un impact peste asteptarile organizatorilor, discursurile invitatilor si momentele artistice claseaza Gala ASCHF-R intr-un eveniment socio-cultural de o mare importanta pentru incluziunea sociala la nivel national.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending