Gala Campionilor Kids Trophy - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Gala Campionilor Kids Trophy

Published

on

Prima ediție a Galei Premiilor Campionilor Kids Trophy o să fie dedicată promovării și recunoașterii tinerilor care s-au remarcat prin performanță și excelenţă în domenii precum sport, muzică, arte vizuale, design vestimentar, industria frumuseţii şi creativităţii. Evenimentul se va desfășura la Brașov, în data de 18 decembrie 2022.

Premiile GALEI CAMPIONILOR, se doresc a deveni o traditie anuală de inaltă clasă, ce vine să răsplătească performanta si excelenta copiilor care contribuie la dezvoltarea României prin muncă, dedicarea si rezultatele exceptionale din domeniile lor de activitate, ce aduc plus valoare tarii noastre.

Rezultatele deosebite din domeniile Sport, Cultura, Educație, și Social din România sunt recompensate, în mod simbolic, cu trofee si produse oferite de partenerii evenimentului, iar fiecare câștigător al categoriei, primește vizibilitate in mass-media.

In cadrul Galei Campionilor Kids Trophy, vor avea loc recitaluri ale artistilor de top, prezentări de modă ale unora dintre cele mai apreciate Case de Modă pentru tineri din România precum LOSKI by Roxana Mișaca, INGA VALERIE, MAZZARO by Alexandra Mazăre, LUXURY by Lidia Lupu sunt doar cativa dintre designerii ce vor impresiona publicul cu noile colectii. Prima Gală din Romănia doar pentru copiii talentați care excelează in sport, muzică, arte, modă.

Gala este organizată cu scopul de a recompensa tinerele valori ale României de catre Media Sport Events, ce îşi propune să onoreze și să recompenseze cele mai merituoase personalități. Anul 2022 este cel al unitatiii și al repoziționării valorii celor care știu și pot inspira comunitatea, contribuind activ la dezvoltarea societății noastre și devenind adevărate modele pentru tara lor.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending