Gala ''Craciun pentru Toti'' la Ateneul Roman, sambata 20 decembrie 2008, Concert exceptional in beneficiul celor care au o ''Valoare'', dar nu au ''valori''! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Gala ''Craciun pentru Toti'' la Ateneul Roman, sambata 20 decembrie 2008, Concert exceptional in beneficiul celor care au o ''Valoare'', dar nu au ''valori''!

Published

on

In data de 20 decembrie 2008, orele 19.00, Ateneul Roman din Bucuresti gazduieste, ca in fiecare an Gala „Craciun pentru toti”, al VIII-lea concert de binefacere initiat si organizat, dupa criterii si standarde europene, de catre Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI sub Inaltul Patronaj al craciun_fericit_si_la_multi_aniMinisterul Culturii si Cultelor ,Concert exceptional de ajutorare a celor care au o „Valoare”, dar nu au „valori”!

In data de 20 decembrie 2008, orele 19.00, Ateneul Roman din Bucuresti gazduieste, ca in fiecare an Gala „Craciun pentru toti”, al VIII-lea concert de binefacere initiat si organizat, dupa criterii si standarde europene, de catre Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI sub Inaltul Patronaj al Ministerul Culturii si Cultelor.

Imbinand de ani de zile muzica simfonica si muzica de jazz cu muzica traditionala romaneasca, Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI reuseste sa reuneasca de fiecare data in acest concert artisti de renume din Romania si strainatate care doresc sa puna la dispozitie timpul si talentul lor, in mod gratuit, pentru a ne ajuta sa oferim o mica bucurie de Sfintele Sarbatori acelora care nu fac parte dintre favorizatii soartei.

Concertul „Craciun pentru toti” este inregistrat si retransmis de posturile nationale de radio si televiziune publicului marilor metropole din lume.
Gala din data de 20 decembrie a.c. beneficiaza de mari nume ale scenei internationale si romanesti: artisti de renume care au decis sa puna la dispozitie timpul si talentul lor, pentru a ne ajuta sa oferim o mica bucurie de Sfintele Sarbatori acelora care se gasesc in dificultate.

Printre invitatii nostrii se numara violonistul Gabriel Croitoru, care va canta pe vioara Guarneri Del Gesu, fabricata in anul 1731, vioara care a apartinut lui George Enescu, Corul Madrigal, o emblema vie a Romaniei va incanta cu un program ales de Colinde Romanesti.
TRAFFIC STRINGS ne va introduce in indragitul ritm al valsului, cat si in spatiul anotimpurilor „calde” argentiniene ale lui Astor Piazzolla, care vor fi cantate intr-o formula orchestrala inedita cu nai, acordeon si pian.
Se vor mai alatura violoncelistul Marin Cazacu, un artist de marca al tarii noastre, tenorul Codrut Stefanescu, naistul Vladislav Panush si oboistul/saxofonistul Adrian Petrescu care vor aduce o nota de virtuozitate vocala si instrumentala programului serii.

Concertul are un scop caritabil si de mecenat, fondurile si cadourile obtinute fiind donate: copiilor beneficiari ai proiectului ”Solidaritate cu sinistratii din Saucesti”, desfasurat in parteneriat cu Institutia Prefectului Bacau, dar si continuarii proiectului traditional al Fundatiei Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI, „Solidaritate cu Copiii supradotati aflati in dificultate”.
Mentionam ca pana in prezent Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania a organizat o serie de manifestari caritabile de solidaritate, in care s-a dorit implicarea reprezentantilor societatii civile la remedierea consecintelor dezastrelor din Saucesti .

De asemenea, Proiectul urmareste ajutorarea si motivarea tinerelor talente din scolile de muzica si balet din Romania, pepiniere ale culturii Romanesti de maine.
Va invitam sa luati parte la acest eveniment cultural de inalta tinuta, organizat in interesul urbei pentru bunastarea si fericirea tuturor copiilor, ‘viitorul Romaniei de maine’.

Oferim, ca in fiecare an, Societatilor, Institutiilor si Companiilor posibilitatea de a achizitiona bilete la acest eveniment de exceptie, pentru un cadou oferit celor dragi in prag de sarbatoare.
Valoarea unei invitatii este de 100 Euro (cocktail inclus) – acordate exclusiv sub forma de sponsorizare, iar orice altfel de donatie se poate face in conturile Fundatiei deschise pentru acest eveniment la:
BANCA COMMERCIALA ROMANA; Filiala UNIC
Cont RON: RO12RNCB5078000011060005
Cont Euro: RO12RNCB5078000011060006

Tuturor acelora care doresc sa participe in mod activ, sponsorizand acest eveniment, le va fi oferit titlul si diploma de sponsor al evenimentului cu invitatii personalizate si un pachet media foarte important.

Advertisement

Va asteptam la acest Concert exceptional de ajutorare a celor care au o „Valoare”, dar nu au „valori”!

Pentru invitatii la cocktail si rezervari de locuri, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la urmatoarele date de contact:
Tel: 0744129047
E-mail: solidaritatea@aol.com
scrarsxxi@gmail.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending